نماد آخرین خبر

خورش کنگر مهمان بهاری سفره

منبع
خراسان
بروزرسانی
خورش کنگر مهمان بهاری سفره

خراسان/ کنگر گیاهی محلی است که در هفته‌های اول بهار سر از خاک بیرون می‌آورد و در نقاط مختلف ایران خورش کنگر با دستورهای مختلفی پخته می‌شود. این خورش معمولا با گوشت تهیه می‌شود اما می‌توانید آن را به صورت گیاهی هم بپزید و نوش جان کنید. کنگر منبع غنی پتاسیم است و طبع گرمی دارد و برای قلب بسیار مفید است. 
نویسنده:

 ​​​مواد لازم:
گوشت قرمز: به مقدار لازم
کنگر پاک شده: ۵۰۰ گرم

پیاز: یک عدد متوسط
جعفری و نعناع خرد شده: ۳۰۰ گرم (نسبت ۲ به یک)
رب گوجه: یک قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار لازم
روغن و آب جوش‌آمده: به مقدار لازم
  طرز تهیه:پاک کردن کنگر به زمان و حوصله نیاز دارد؛ پس هر وقت حوصله داشتید کنگر بخرید، با قیچی تیغ‌های آن را بگیرید و ساقه‌های آن را بشویید و خرد کنید. پیاز را رنده کنید و در روغن سرخ کنید. گوشت را هم به آن اضافه کنید و تفت دهید. حالا وقت اضافه کردن  رب، ادویه‌ها و نعناع خرد شده به این مخلوط است. حالا آب جوش را اضافه کنید و اجازه دهید غذا با شعله ملایم بپزد. در این فاصله کنگرها را تفت بدهید و وقتی گوشت نیم‌پز شد به خورش اضافه کنید. جعفری را هم در انتهای پخت تفت دهید و بریزید. بعد از اضافه کردن سبزی‌ها اجازه دهید خورش جا بیفتد؛ در این مرحله سعی کنید خیلی خورش را هم نزنید، اما برای این‎که ته نگیرد حواس‌تان به آن باشد و گا‌هی با قاشق به صورت رفت‌وبرگشتی هم بزنید. خورش کنگر آماده است.
  نکته‌ها:اضافه کردن رب به خورش کنگر سلیقه‌ای است و می‌توانید آن را حذف کنید. می‌توانید وقتی خورش را از روی حرارت برداشتید به آن آبغوره اضافه کنید.
اگر طعم کنگر پخته‌شده را دوست ندارید می‌توانید از ساقه‌های آن به صورت خام در سالاد استفاده کنید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره