21
8
3.7K
آخرین خبر/ مواد پایه کیک:
تخم مرغ خنک ۳ عدد درشت
شکر دانه ریز ۱۰۰ گرم
آرد قنادی ۱۴۰ گرم
مخلوط شیر زعفرون ۶۵ گرم
روغن مایع ۶۰ گرم
بیکینگ پودر ۳ گرم
اسانس وانیل ۱ ق چ
ظرف سفیده و پره های همزن کاملا تمیز و عاری از چربی باشه تا فرم بگیره. ذره ای زرده نباید با سفیده قاطی بشه
فولد کردن خیلی مهمه مواد رو به آرومی زیر و رو کنید تا پف سفیده نخوابه
فقط کف قالب چرب بشه و کاغذ روغنی پهن کنید
مدت پخت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه
دمای فر برقی ۱۵۵درجه
دمای فر گازی ۱۶۵ درجه
مواد موس زعفرونی
شیر ۱۰۰ گرم
خامه قنادی ۲۲۰ گرم
پنیر ماسکارپونه یا ویلی ۷۰ گرم
شکلات سفید سکه ای ۱۰۰ گرم
پودر ژلاتین ۱۲ گرم
آب سرد ۴۰ گرم
زعفران غلیظ ۱ ق غ
موس کیک حداقل شش ساعت داخل یخچال باشه بعد برش بدید