نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

جوجه کباب ماهی‌تابه‌ای یک غذای مجلسی ولی ساده!

منبع
برترين ها
بروزرسانی
جوجه کباب ماهی‌تابه‌ای یک غذای مجلسی ولی ساده!

برترین ها/ جوجه کباب ماهی‌تابه‌ای یکی از روش‌های تهیه جوجه کباب است که برای تهیه آن نیازی به منقل و آتش نیست و می‌توان آن را داخل ماهی‌تابه و روی اجاق گاز به‌راحتی تهیه کرد.

کباب یکی از غذا‌های سنتی و محبوب کشور ماست که با انواع گوشت و یا مرغ تهیه می‌شود. کباب‌ها بسیار متنوع هستند که از میان آن‌ها می‌توان به کباب کوبیده، شیشلیک، برگ، سلطانی، چنجه، دنده کباب، جوجه کباب و... اشاره کرد. ممکن است این تصور وجود داشته باشد که برای تهیه جوجه کباب حتما به آتش، زغال و منقل نیاز است و بدون این‌ها نمی‌توانیم جوجه کباب تهیه کنیم.

در این مطلب قصد داریم روشی ساده برای تهیه جوجه کباب در منزل را به شما آموزش بدهیم تا با استفاده از تنها یک ماهی تابه و روی اجاق گاز منزلتان بتوانید جوجه کباب خوشمزه‌ای را تهیه کنید؛ پس در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه جوجه کباب ماهی تابه‌ای

  • سینه مرغ: ۱ عدد

  • پیاز: ۲ عدد

  • ماست: ۱ قاشق سوپ‌خوری

  • سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری

  • فلفل دلمه‌ای: ۱ عدد

  • زعفران دم کرده: ۳ قاشق غذاخوری

  • آبلیمو: ۲ قاشق غذاخوری

  • روغن زیتون: ۱ قاشق سوپ‌خوری

  • روغن: ۱ قاشق غذاخوری

  • نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و ادویه مرغ: به میزان لازم

طرز تهیه جوجه کباب ماهی تابه‌ای

جوجه کباب تابه ای

۱ ـ ابتدا سینه مرغ را به اندازه دلخواه برش بزنید و تکه‌های برش خورده را داخل یک ظرف بریزید.

۲ ـ یک قاشق زعفران دم کرده را روی تکه‌های مرغ بریزید و خوب هم بزنید تا همه تکه‌ها به زعفران آغشته شوند؛ سپس پیاز و فلفل دلمه‌ای را خرد کنید و به ظرف مرغ اضافه کنید. دوباره همه مواد را هم بزنید. روی ظرف سلفون بکشید و ظرف مرغ را به مدت یک تا دو ساعت داخل یخچال بگذارید.

۳ ـ ماست را داخل یک کاسه بریزید و سس مایونز را همراه با زعفران، روغن زیتون و آبلیمو به آن اضافه کنید؛ سپس نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و ادویه مرغ را به اندازه دلخواه اضافه کنید و خوب هم بزنید.

۴ ـ بعد از دو ساعت ظرف مرغ را از یخچال خارج کنید و سس ماستی را روی تکه‌های مرغ بریزید و خوب هم بزنید تا همه تکه‌ها به سس آغشته شوند. دوباره روی ظرف را سلفون بکشید و به مدت بیست دقیقه داخل یخچال بگذارید.

۵ ـ داخل یک ماهی تابه مناسب یک قاشق روغن بریزید و تکه‌های مرغ را از فلفل دلمه‌ای و پیاز جدا کنید و توی ماهی تابه بچینید. درب ماهی تابه را ببندید و حرارت را کم کنید تا جوجه‌ها کم کم بپزند. بعد از نیم ساعت درب ماهی تابه را باز کنید و جوجه‌ها را زیر و رو کنید تا هر دو طرف آن‌ها برشته شود. حالا جوجه کباب ماهی تابه‌ای شما آماده سرو است که می‌توانید آن را همراه با گوجه سرخ شده و کته زعفرانی میل کنید. نوش جان.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره