22
0
3.7K
آخرین خبر/ ادویه های این اسنک :
پودر سیر و فلفل سیاه و پاپریکا و پودر پیاز و نمکه (زیر یکسال نمک نداره ممنوعه)
پنیر پارمسان به خاطر نمکش بعد از یکسال اضافه شود
میتونید به جای کره روغن مخصوص پخت و پز یا روغن زیتون هم بزنید
برای هواپز ده دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه
برای فر نیازی به پخت زیاد لوبیا سبزها نیست
به مدت ۱۵ دقیقه رو دمای ۱۸۰ درجه
داخل تابه هم اگه خواستید درست کنید حتما اول کامل بپزید بعد بهش ادویه و کره رو بزنید بزارید تو تابه تا سرخ بشه ده دقیقه که گذشت در آخر پنیر پارمسان بریزید روی لوبیا سبزها و یه هم بزنید در حدی که پنیر آب بشه کافیه و آماده است