ترفندهای کنسرو نخود فرنگی خانگی

خراسان/این روزها که نخود فرنگی به بازار آمده است، کنسرو کردن آن راه خوبی برای داشتن نخودفرنگی تازه در طول سال است. ضمن این که با این راه همیشه نخودفرنگی آماده برای اضافه کردن به سالاد و انواع غذاها را دارید. میپرسید چطور نخود فرنگی را کنسرو کنیم؟ الان راهش را یاد میگیرید.
نویسنده:
مواد لازم:
نخود فرنگی تازه و سبز : به مقدار دلخواه
آب جوشیده: به میزان لازم
نمک: برای هر شیشه یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
نخودفرنگیهای تازه را از غلاف دربیاورید و بشویید. سپس آنها را در یک سبد بریزید تا آب اضافه آنها برود. حالا باید به سراغ بلانچکردن برویم چون با این کار از تغییر رنگ نخودفرنگیها جلوگیری میکنیم و ماندگاریشان را بالا میبریم. برای این کار باید نخود فرنگیها را ۲تا ۳دقیقه در آب جوش بریزید و بعد آن را سریع داخل آب یخ بریزید تا شوک حرارتی به آنها وارد و رنگشان حفظ شود.
مرحله بعدی استریل کردن شیشههاست. بهتر است شیشهها را به مدت ۵دقیقه در آب بجوشانید یا در فر آنها را استریل کنید. در (باید در فلزی باشد) را هم بشویید، بجوشانید و سپس خوب خشک کنید. حالا وقت پرکردن شیشهها با نخود فرنگیهای بلانچ شده است. نخود فرنگیها را تا حدود ۲سانتیمتر پایینتر از لبه بریزید. آب جوشیده داغ را هم با نمک روی نخودفرنگی بریزید و اگر داخل شیشه حباب هوا بود آن را با استفاده از قاشق تمیز از بین ببرید و در شیشهها را خوب ببندید. حالا شیشهها را داخل یک قابلمه آبجوش بگذارید( شیشه و آب داخل قابلمه همدما نباشند شیشهها میترکد) و اجازه بدهید حدود ۹۰ دقیقه با شعله ملایم بجوشد. بهتر است آب داخل قابلمه روی شیشهها را بگیرد. بعد از آمادهشدن کنسرو شیشه را همانطور که داغ است ۱۰دقیقه در حالت برعکس قرار دهید تا هواگیری شود. کنسرو نخودفرنگی آماده است.