نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

خورش کنگر، یک غذای ایرانی خوشمزه

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ مواد لازم:
پیاز: ۱ عدد
آب غوره: ۱/۳ پیمانه
نمک و فلفل: به مقدار لازم
زعفران: ۲ قاشق سوپخوری
زرد چوبه: ۱ قاشق چایخوری

ساقه کنگر پاک شده: ۵۰۰ گرم
مغز ران گوسفند یا گوساله: ۴۰۰ گرم
سبزی پاک شده: جعفری ۲۸۰ گرم و نعناع ۷۰ گرم جمعا ۳۵۰ گرم
استاک گوشت: ۱۵۰۰ میلی لیتر یا یک عدد قرص گوشت به همراه آب

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره