24
6
4.7K
آخرین خبر/ مواد لازم:
بادمجون: ۳ تا
گوشت چرخکرده: ۲۰۰ گرم
پیاز قرمز: نصف
فلفل دلمهای قرمز: ۱/۴
سیر: ۱ حبه
ادویهها:
نمک و فلفل
آویشن: ½ ق چ
پودر سیر: ½ ق چ
اورگانو: ½ ق چ
پاپریکا: ۱ ق چ
طرز تهیه:
بادمجونا رو نازک برش بزن، روشون نمک بپاش، ۱۵ دقیقه بمونه که تلخیش بره، بعد خشک کن.
گوشت رو با پیاز رندهشده، فلفل دلمهای، سیر و ادویهها حسابی ورز بده تا یه ترکیب خوشعطر و خوشطعم داشته باشی.
یه مقدار از گوشت بردار، روی بادمجون بذار و رولش کن. (نکته مهم: بذار یه ساعت تو یخچال استراحت کنه تا موقع پخت وا نره!)
رولها رو سیخ کن که از هم باز نشن.
روی بادمجونا کره بمال و بذار گریل بشن تا اون رنگ و لعاب خوشگلشون دربیاد.