14
0
3.1K
آخرین خبر/ مواد لازم:
۵۰۰ گرم خرما
بیسکوئیت پتی بور ۱۰۰ گرم
پودر دارچین یک قاشق چای خوری
پودر هل نصف قاشق چای خوری
برای کاور کردن توپک خرما از هر چیزی که دوست دارید میتونید استفاده کنید، من از پودر نارگیل/پودر پسته/پودر گل سرخ/کنجد/ترافل شکلاتی استفاده کردم و توی کپسولای کوچیک گذاشتم.
نکات :
اندازه هر توپک خرما حدودا ۱۵ گرم باشه
حدود ۵ دقیقه اجازه بدید خرما و آبجوش با هم معاشرت کنن که پوست خرما به راحتی کنده بشه
داخل توپک های خرما میتونید بادوم یا فندوق بذارید
حواستون باشه حتما هسته های خرمارو دربیارید
از خرمای گوشت دار استفاده کنید، خرمای پیارم و… مناسب توپک درست کردن نیست