بدون فر این پیتزای خوشمزه رو درست کن!
آخرین خبر/مواد لازم برای نان با طعم پیتزا یا نان پیتزایی :
تخم مرغ ۲ عدد
آرد (قنادی، سه صفر یا نول) ۴۲۰ گرم تقریبا دو و نیم لیوان
اب دمای محیط ۳۰۰میلی لیتر یا یک لیوان سر پر
شیر دمای محیط ۳۰۰میلی لیتر یا یک لیوان سر پر
خمیر مایه ی فوری ۷ گرم یا نصف قاشق غ خوری
شکر یک قاشق غذا خوری
نمک یک قاشق چایخوری
مواد میانی به دلخواه:
سوسیس سه عدد
فلفل دلمه یک عدد
پنیر پیتزا نصف لیوان
سبزی من یک مشت جعفری و یک مشت پیازچه زدم
یا هر نوع مواد دیگر: مثل قارچ، زیتون و غیره میتونید بزنید.
ادویه: یک قاشق غ خوری سبزی ایتالیایی
سبزی ایتالیایی دستساز با کیفیت درجه یک با عطر فوق العاده و خمیر مایه ی با کیفیت دکتر اوتکر که بوی ترشیدگی نمیده رو میتونید از پیج محصولات خودم تایسل پروداکتس که تگ میکنم تهیه کنید.
اگه سبزی ایتالایی نداشتید، میتونید ادویه هایی مثل اویشن، اورگانو، پودر سیر، پاپریکا و … بهش اضافه کنید.
نکات مهم :
شیر سرد نباشه، اگه عجله دارید خیلی کم گرمش کنید ولی زیاد نه.
وقت استراحت خمیر ۴۵ دقیقه هست، ولی اگه خوب پف نکرده بود (ممکنه خمیرمایه شما قدرتش و تازگیش مول مال من خوب نباشه) تا یک ساعت و نیم هم بمونه مشکلی نداره پس عجله نکنید و بذارید حسابی حباب بزنه.
تابه نچسب باشه. اول تابه رو داغ کنید بعد روغن بریزید و روغن هم خوب داغ بشه. بعد مواد رو بهش اضافه کنید.
مواد رو ضخیم نریزید.
مواد رو ریختید درب تابه رو ببندید و حرارت گاز متوسط باشه تقریبا ۷-۱۰ دقیقه طول میکشه یک سمت طلایی بشه. برش گردوندید دیگه اصلا در تابه رو نذارید اینطوری کاملا ترد میشه.
بلافاصله بعد از خارج کردن از تابه روی توری خنک کننده قرار بدید به حای اینکه داخل بشقاب بذارید. اگه ندارید داخل ابکش بذارید.