17
6
4.2K
آخرین خبر/ خیارشور خونگی از اون چیزاییه که وقتی مزهش رو بچشی، دیگه نمیتونی برگردی به مدلهای بازاری! هم خوشمزهتره، هم سالمتر، هم توی یخچال همیشه یه چاشنی جذاب برای غذاهاته. درست کردنش خیلی سخت نیست، فقط باید چند تا نکته رو رعایت کنی تا ترد و خوشطعم بشه.
راز یه خیارشور خوب: استفاده از خیار قلمی تازه، آب و نمک متعادل، و یه مقدار سبزیهای خوشعطر مثل ترخون و سیر! البته یه ذره صبر هم لازمه، چون بهترین خیارشورها اونایی هستن که چند روز جا بیفتن و حسابی مزه بگیرن.
پس اگه دنبال یه خیارشور خونگی خوشطعم، بدون مواد نگهدارنده و با طعم واقعی هستی، وقتشه دست به کار بشی و یه شیشه جذاب خیارشور خودت رو آماده کنی!