چالش هفتگی/ «نه به این مواد»: تو غذات چی باشه دیگه لب نمیزنی؟

آخرین خبر/آشپزی، یه هنره که سلیقهها توش حرف اول رو میزنن! قبول دارید که غذا درست کردن برای همه، اونم با این همه تفاوت ذائقه، کار سختیه؟ یه چیزی که برای یکی بهشتِ طعمهاست، برای یکی دیگه کابوسِ مزههاست! حالا ما یک چالش باحال داریم: فرض کنین دارین یه غذای خوشمزه درست میکنین، اما یه هو یه ماده غذایی وارد میشه که کلارغبت تون رو از دست میدین! اون ماده چیه؟ چی تو غذاتون باشه دیگه لب بهش نمیزنید؟ در قسمت نظرات به ما بگین چه موادی تو غذا باشه اون غذا کلا کنسله؟ در ادامه میخواهیم ببینیم سلیقهها چقدر با هم فرق داره! منتظر جوابهای شما هستیم!
در ادامه چند تا از نظر مخاطب ها را بررسی می کنیم.
کاربر 1: اصلاً نمیتونم بادمجان بخورم! یک بار تو یک خورشت بادمجون حلقه ای بود و بهم نگفتن بعد تا یک هفته با کل خانواده قهر کردم
کاربر 2: من بافت قارچ پخته رو دوست ندارم. یه بار تو پیتزا قارچ خوردم، مثل لاستیک بود!
کاربر 3: یه بار مامانم تو پلو کشمش ریخت، فکر کردم دارم شیرینی میخورم! پلو باید شور باشه نه شیرین!