38
2
4.7K
38
2
4.7K
آخرین خبر/مواد لازم: مرغ (سینه یا ران بدون استخوان) ۵۰۰ گرم، تکهتکه شده،پیاز متوسط ۱ عدد (خلالی خرد شده)،رب انار یا رب آلوچه ترش ۲ قاشق غذاخوری،آب انار ترش ۳ قاشق غذاخوری،سیر رنده شده ۱ حبه، نمک و فلفل سیاه به میزان لازم، گردو خرد شده ۵ قاشق غذاخوری،سبزیجات معطر (چوچاق یا جعفری یا گشنیز خرد شده)،زعفران دمکرده (اختیاری) ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:1. مرغ رو با پیاز، گردو، سیر، سبزی، آب انار، نمک و فلفل خوب مزهدار کن. حداقل ۱ ساعت در یخچال بذار بمونه تا طعمها جذب بشن.
2. مرغها رو به سیخ بکش و داخل ایرفرایر یا تابه با حرارت متوسط سرخ کن تا کامل بپزه و طلایی شه.
3. در حین پخت، با قلممو کره ذوبشده رو روی دو طرف جوجهها بمال تا خوشطعم و خوشرنگ بشن