نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

توی فصل گرما فالوده شیرازی میچسبه

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ مواد لازم:
یه بسته رشته فالوده 
به ازای یه بسته رشته
٧٠٠گرم شکر
یک لیتر آب
نصف لیوان گلاب

ترکیب آب و گلاب و شکر رو ده دوازده ساعت میزاریم فریز تا ببنده 
رشته هارو به آبی که در حال جوش هست اضافه میکنیم تا با حرارت ملایم بجوشن 
بعد صافی میکنیم 
بعد انتقالش میدیم به ظرف آب و یخ ،هشت دقیقه بمونه و زیرو رو میکنیم 
مجددا صافی میکنیمو انتقالش میدیم به شهدمون و تمام.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره