نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

این ویدیو مخصوص عاشقان فلافله

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ مواد لازم: 
دو پیمانه نخود که دوروز خیس خورده
سیر چهار حبه 
پیاز یک عدد درشت
یک نان باگت کوچک یا چهار قاشق غذاخوری اردسوخاری خونگی که با نون باگت درست شده
بیکینگ پودر یک ق م

کنجد یک ق غ
پودر انبه یک ق غ
نمک یک ق غ
فلفل سیاه
فلفل قرمز
آویشن
ادویه کاری
پودر گشنیز
پودر سیر
از هرکدوم یه خورده باب سلیقه تون
 آب نصف پیمانه
روغن دو پیمانه

نخود و سیر و پیاز رو دوبار ریز چرخ کنید.
باگت رو با اب خیس کنید و خمیر که سد به مواد اضافه کنید بعد ادویه ها و بقیه مواد  اضافه بشه و هم بزنید .
روغن داخل ظرف گود بریزید باید فلافل ها تو روغن غرق بشن تا کمتر روغن جذب کنن و بهتر سرخ بشن.
روغن داغ شده باشه و حرارت خیلی بالا نباشه خیلی کم هم نباشه.
با دیت با قالب شکل بدین و بندازید تو روغن تا خوب سرخ بشن و بعد با مخلفات دلخواه سرو کنید.
میتونید به مواد فلافل پیاز و سیر نزنید و بسته بندی کنید بزارید فریزر و هروقت خواستین بپزید پیاز و سیر رنده کنید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره