فوتوفنهای پخت حریره بادام برای فسقلیها

خراسان/ وقتی نوزاد به سن تغذیه کمکی میرسد خیلی از مادرها به سراغ پخت حریره بادام میروند. حریره بادام یکی از بهترین گزینهها برای شروع این مرحله است؛ غذایی مقوی، نرم و سرشار از مواد مغذی ضروری برای رشد نوزاد.
مواد لازم
بادام خام پوستکنده: ۳ تا ۵ عدد
آب جوش یا شیر مادر: نصف لیوان (شیر گاو ممنوع! )
آرد برنج الک شده (اختیاری) ؛ یک قاشق چایخوری
طرز تهیه
بادامها را از ۸ تا ۱۲ ساعت قبل در آب خیس کنید و بعد پوست آن را بگیرید و با مخلوطکن خوب پوره کنید.حالا بادام پورهشده را با آب جوش یا شیر مادر مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا به غلظتی شبیه فرنی برسد. در صورت تمایل آرد برنج را هم اضافه کنید. در نهایت حریره را از صافی رد کنید تا یکدست شود و بعد از خنک شدن آن را برای نوزادتان سرو کنید. بهتر است با یک قاشق چایخوری شروع کنید.
نکته مهم: استفاده از شکر، نمک و عسل برای نوزاد زیر یک سال مناسب نیست و آنها را خودسرانه به ترکیب غذاییشان اضافه نکنید. همچنین بادام زمینی را نباید جایگزین بادام درختی کرد چرا که آلرژیزایی بالایی برای نوزاد دارد.