نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

فوت‌و‌فن‌های پخت حریره بادام برای فسقلی‌ها

منبع
خراسان
بروزرسانی
فوت‌و‌فن‌های پخت حریره بادام برای فسقلی‌ها

خراسان/ وقتی نوزاد به سن تغذیه کمکی می‌رسد خیلی از مادرها به سراغ پخت حریره بادام می‌روند. حریره بادام یکی از بهترین گزینه‌ها برای شروع این مرحله است؛ غذایی مقوی، نرم و سرشار از مواد مغذی ضروری برای رشد نوزاد.
 ​​​​​​​
  مواد لازم
بادام خام پوست‌کنده: ۳ تا ۵ عدد
آب جوش یا شیر مادر:  نصف لیوان (شیر گاو ممنوع! )
آرد برنج الک شده (اختیاری) ؛ یک قاشق چای‌خوری

   طرز تهیه
بادام‌ها را از ۸ تا ۱۲ ساعت قبل در آب خیس کنید و بعد پوست آن را بگیرید و با مخلوط‌کن خوب پوره کنید.حالا بادام پوره‌شده را با آب جوش یا شیر مادر مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا به غلظتی شبیه فرنی برسد. در صورت تمایل آرد برنج را هم اضافه کنید. در نهایت حریره را از صافی رد کنید تا یک‌دست شود و بعد از خنک شدن آن را برای نوزادتان سرو کنید. بهتر است با یک قاشق چای‌خوری شروع کنید.
نکته مهم: استفاده از شکر، نمک و عسل برای نوزاد زیر یک سال مناسب نیست و آن‌ها را خودسرانه به ترکیب غذایی‌شان اضافه نکنید. همچنین بادام زمینی را نباید جایگزین بادام درختی کرد چرا که آلرژی‌زایی بالایی برای نوزاد دارد.

 

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره