نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

طرز تهیه لاوا کیک‎

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ مرحله اول: آب کردن شکلات
اولین کاری که در تهیه لاوا کیک باید انجام دهید این است که شکلات را به همراه کره درون یک کاسه مناسب ریخته و به روش بنماری ذوب کنید. اگر نمی‌دانید روش بنماری چیست باید به شما بگوییم در این روش شکلات، کره، ژلاتین و یا هرچیز دیگری را بدون تماس مستقیم با حرارت ذوب می‌کنند. یعنی مثلا ظرف حاوی شکلات را روی بخار کتری و یا سماور قرار می‌دهند. پس از اینکه شکلات و کره را به این روش آب کردید آن‌ها را کنار بگذارید تا کمی خنک شوند.

مرحله دوم: آماده‌سازی مواد
قبل از اینکه به سراغ آماده‌سازی مواد بروید فر را روشن کرده و روی دمای 180 درجه قرار دهید تا به خوبی گرم شود. در این مرحله باید به سراغ تخم‌ مرغ‌ها رفته و آن‌ها را در ظرفی مناسب ریخته و همراه با وانیل هم بزنید. برای این کیک هم می‌توان از همزن برقی استفاده کرد هم همزن دستی. پس از اینکه تخم مرغ را به خوبی هم زدید و حالت لختی آن را از بین بردید باید شکر را به آن اضافه کرده و مجدد هم بزنید تا مواد حجم بگیرند.

مرحله سوم: ترکیب شکلات و تخم مرغ
پس از اینکه تخم مرغ حجم گرفت باید به آن ترکیب کره و شکلات را اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا مواد کاملا یکدست شوند. حال باید آرد را الک کرده و در چند مرحله به مواد اضافه کنید. نکته‌ای که وجود دارد این است که باید مواد را به آرامی با هم مخلوط و یکدست کنید.


مرحله چهارم: آماده‌سازی قالب
همانطور که ابتدای مقاله گفتیم این کیک یک نفره است. به دنبال این موضوع باید از قالب‌های تک نفره برای آن استفاده کنید. اگر قالب تک نفره ندارید می‌توانید از کاسه‌های پیرکس استفاده کنید. قالب خود را با کره چرب کنید و سپس با پودر کاکائو کاملا درون آن را بپوشانید. می‌توانید برای مجلسی‌تر شدن این کیک، درون قالب‌های خود کاغذ کاپ کیک قرار دهید و درون کاغذ را چرب کنید.

مرحله پنجم: ریختن مواد درون قالب
در این مرحله از طرز تهیه لاوا کیک باید مایع کیک را درون قالب ریخته و کمی به آن‌ها ضربه بزنید تا حباب‌های درون مواد از بین بروند. سپس در هر یک از قالب‌ها یک تکه شکلات قرار دهید. گذاشتن شکلات وسط کیک سلیقه‌ای ست اما اگر می‌خواهید هنگام برش، کاکائو آب شده از کیک سرازیر شود باید درون مواد یک تکه شکلات قرار دهید. پس اینکه شکلات‌ها در مواد غرق شدند باید قالب را درون فر که از قبل گرم کرده‌اید بگذارید.

مرحله ششم: زمان پخت لاوا کیک
این نوع کیک زمان پخت سریعی دارد و تنها کافیست بین 10 تا 15 تا دقیقه در فر قرار بگیرد. توجه کنید که لاوا کیک نباید خیلی پخته شوند زیرا در آن صورت ظاهر مجلسی خود را از دست داده و شکلات درون آن سفت می‌شود. درکل فقط کافیست که اطراف آن پخته شود.

مرحله هفتم: خارج کردن کیک از فر
بعد از پخت کیک نباید بلافاصله آن را از قالب خارج کنید و باید کمی صبر کرده تا کیک خنک شود. پس از اینکه از حرارت افتاد از قالب خارج کرده و درون ظرف مورد نظر قرار دهید. سپس می‌توانید با پودر قند، خامه و یا بستنی آن را تزئین کنید.

شما می‌توانید برای طرز تهیه لاوا کیک خانگی بدون فر، آن را در قابلمه بپزید. به این صورت که مواد کیک را داخل قالب مخصوص بریزید و بعد قالب را در داخل یک قابلمه قرار دهید. روی قابلمه هم دم‌کنی بگذارید. حالا قابلمه را روی حرارت قرار دهید و در ابتدا شعله را زیاد کنید تا بخار کند. بعد از 7 دقیقه شعله را کم کنید و منتظر بمانید تا کیک شما بعد از 45 تا یک ساعت با حرارت کم بپزد.

محله هشتم: تزئین کیک
برای تزئین این کیک دست شما باز است و از هر موادی که بخواهید می‌توانید برای تزئین آن استفاده کنید. برای مثال روی آن یک اسکوپ بستنی قرار دهید و یا برای مجلسی‌تر کردن آن می‌توانید انواع میوه‌ها مثل توت فرنگی و یا موز را کنار آن بچینید. با این کار ظاهر کیک نیز مثل مزه آن عالی خواهد شد و در آخر تبریک می‌گم، شما یک لاوا کیک خانگی بسیار لذیذ پختید!

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره