نماد آخرین خبر

طرز تهیه ترشی بادمجان حرفه ای

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ ترشی بادمجان

بادمجان ٢ کیلو سرکه ٣ پیمانه نمک ٣ قاشق چایخوری سیر رنده شده ١ بوته فلفل تند ٣ تا ۵ عدد ( ذائقه ای هستش) گلپر به مقدار لازم سبزیجات خرد شده ( نعناع، پونه ، گشنیز، جعفری ،زولنگ) هویج رنده شده ۵ عدد فلفل دلمه متوسط نگینی شده ٣ عدد

بادمجان‌ها را در ظرف شیشه‌ای بچینید، آن را به صورت لایه‌لایه با سیر، فلفل، سبزی، گلپر و ادویه‌ها ترکیب نمایید. سرکه را اضافه کرده و در ظرف را ببندید. ترشی را در جای خنک و تاریک به مدت 2 تا 3 هفته نگهداری کنید تا آماده مصرف شود. می‌توانید ترشی بادمجان را با انواع غذاها از جمله خوراک مرغ سرو کنید.
 
 

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله