عکاس خونه/ ارسالی از Amir212t
مواد مورد نیاز برای مزهدار کردن:
🧂نمک🌶️فلفل سیاه
زردچوبه
پودر هل
روغن | کره
زعفران
🧅پیاز
آبلیمو
همه رو باهم مخلوط کنید و بعد بال های که از قبل زخمی کردهاید رو داخلش بریزید و بعد بزارید حداقل چهار ساعت استراحت کنه
بعد برای پخت اون رو میتونید داخل فر یا روی زغال یا حتی داخل قابلمه بپزید.
دمای فر میتونه بستگی به فر شما داشته باشه
من از دمای
۱۸۰درجه به مدت ۳۰دقیقه استفاده کردم
راستی اگر خواستید میتونید چنل یوتیوبم رو ببینید چون کلی آموزش آشپزی دارم
نام: Cooking 🍳 🔪 @cookin_d8j
"مخاطبان گرامی آخرین خبر؛ برای ارسال تصاویر؛ لطفا در صفحه عکاسخونه؛ آیکون دوربین در بالای صفحه را انتخاب نموده و تصویر خود را ارسال فرمایید."