8
0
3.2K
8
0
3.2K
آخرین خبر/کلم،کرفس،هویج،سیر،خیار،فلفل تند،نخود،ترخون خشک (مرزه و شوید خشک اختیاری)__آب یک لیتر،سرکه انگور نصف لیوان__نمک ۳قغ__(برای این ظرف من دو لیتر آب، یک لیوان سرکه و ۶قغ نمک استفاده کردم)__این ترکیب رو ۵ تا ۱۰ دقیقه میجوشونیم تا نمک حل بشه و میذاریم سرد بشه.__ظرف را به مدت دو هفته در جای خنک میذاریم و اگر آب شور به مرور کم شد، کمی اضافه میکنیم تا کپک نزنه.__✅نکته های ترد شدن شور:__تازه بودن سبزیجات، خنک بودن محلول سرکه، اضافه کردن نخود