3
5
4.1K
3
5
4.1K
آخرین خبر/ مواد لازم:تخم مرغ ۴ عدد __آرد🥡 ۲۹۵ گرم ( ۲ پ + ۱ ق غ )__زست پرتقال ( رنده پوست پرتقال ) ۱ ق چ__بیکینگ پودر ۸ گرم (۲ ق چ)__آب پرتقال تازه🍹۱۴۵ گرم ( ۳/۴ پ)__شکر دانه ریز ۱۸۵ گرم ( از ۱ پیمانه حدود ۱ ق غ کم کنید )__عسل یا شربت بار ۱ ق چ__روغن مایع ۱۳۰ گرم ( نصف پ + ۳ ق غ )__حتما قسمت نارنجی پوست پرتقال رو رنده بزنید و قسمت سفیدی نباشه تا کیک تلخ نشه__دمای پخت ۱۸۰درجه فر برقی و ۱۹۰ گازی__اگه از قالب های تک نفره استفاده میکنید تایم پخت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه ، برای این قالب ها حدود ۲۳ دقیقه__اگه قالبتون بزرگه ، تایم پخت هم بیشتر باشه__اگه میخواین گنبدی بشه فرتون باید حسابی داغ باشه__و با چاقوی چرب وسط موادتون بکشید