عصرانه/ کيکي بسيار خوشمزه؛ کيک باقلوا
کارگاه آشپزسازي/ چي لازم دارم: تخم مرغ 5 عدد شير 1 ق چ شکر 1 ليوان وانيل پودري يک هشتم ق چ روغن 1 ليوان پودر نارگيل 1 ليوان پودر بادام 1 ليوان آرد دو و نيم ليوان بيکينگ پودر 2 ق چ براي روي کيک: مغز گردو و پسته براي شربت: شکر 1 ليوان آب 1 ليوان گلاب نصف ليوان هل و زعفران چطوري درست کنم: فر رو روي درجه 170 سانتيگراد قرار ميديم 4 تخم مرغ و يک سفيده رو با شکر و وانيل هم ميزنيم زرده تخم مرغ رو با يک قاشق شير مخلوط ميکنيم و کنار ميذاريم مواد رو خوب ميزنيم تا کرم رنگ شه و روغن رو اضافه ميکنيم پودر نارگيل و پودر بادام رو هم اضافه ميکنيم. (من خلال بادام رو آسياب کردم) البته ميتونيد فقط نارگيل يا فقط بادام بريزيد. آرد و بيکينگ پودر رو هم الک کرده و کم کم اضافه ميکنيم. مخلوط سفتي بدست خواهد اومد. قالب رو کاغذ روغني انداخته و چرب ميکنيم و مواد رو توش ميريزيم (قالب من 30*23 سانتيه) و روش رو صاف ميکنيم با برس روي کيک مخلوط زرده و شير ميماليم و روش مغز ميريزيم. من اول مقداري پسته رو کوبيدم رو روش ريختم بعد هم گردو و بعد يک بسته هم خلال پسته. گاهي وقتها يک بسته هم خلال بادام ميريزم! کلا تا اونجايي که جا داره روش رو ميپوشونم که خيلي حرفه اي و مقوي شه!!! بعد با کف دست روي مغزها کمي فشار وارد ميکنيم تا مقداري فرو برن توي فر قرارش ميديم به مدت 35 دقيقه ولي حتما با تستر چکش کنيد که به طور کامل پخته باشه. پس بيخودي زود از فر بيرون نياريدش توي اين فاصله شربتش رو هم آماده ميکنيم. من به جاي هل نصف ليوان عرق هل ريختم و ميزان زعفرانش رو کمتر از هميشه کردم. شما ولي هرچقدر که دوست داريد هل و زعفران توش بريزيد تا کيکتون عطر باقلوا بگيره ميزان غلظت و شيريني شربت رو با ذائقه خودتون ميتونيد تنظيم کنيد ولي به نظر من بهتره بذاريد بجوشه تا زماني که به غلظت شربت باقلواهاي بازاري برسه کمي که کيک سرد شد برشش ميزنيم و روش شربت ميريزيم. من خودم دوست دارم همه کيک با شربت سيراب شه چون کيکمون به خاطر داشتن آرد زياد بافتش خشکه و توي دهن پودر ميشه توضيح دادم که ميتونيد کيک رو فقط با نارگيل يا فقط با بادام درست کنيد. ولي تجربه ثابت کرده که بافت کيک متغير خواهد بود. من خودم وقتي فقط توش نارگيل داره بيشتر ميپسندمش. ولي اون وقت پفش کمتر خواهد بود و بافتش منسجم تر ميشه.