نماد آخرین خبر

غذاي اصلي/ ته چين گوشت و سيب زميني؛ غذايي اصيل

منبع
نمناک
بروزرسانی
غذاي اصلي/ ته چين گوشت و سيب زميني؛ غذايي اصيل
نمناک/ وعده غذايي: ناهار شام زمان پخت : 45 دقيقه زمان آماده سازي مواد: 0دقيقه چي لازم دارم: برنج : 4 پيمانه يا 600 گرم گوشت راسته و يا مغز ران : 40 تا 500 گرم سيب زميني : 2 عدد کره : 30 گرم روغن، زعفران و نمک : به مقدار لازم چطور بپزم: ابتدا گوشت را به صورت ورقه هاي نازک برش مي زنيم و کمي نمک روي آن مي پاشيم . سيب زميني را را پوست مي کنيم و به صورت ورقه هايي با ضخامت يک سانتيمتري برش مي زنيم .و به آن نمک مي افزاييم برنج را مي شوييم و با 5 پيمانه آب و 4 قاشق چايخوري نمک خيس مي کنيم. حالا مقداري روغن کف قابلمه مي ريزيم وروي حرارت قرار مي دهيم و صبر مي کنيم بعد از داغ شدن روغن، ورقه هاي سيب زميني را با فاصله مي چينيم . ورقه هاي گوشت را بين سيب زميني ها مي چينيم و حرارت را ملايم مي کنيم . در اين فاصله برنج را روي حرارت مي گذاريم ودر قابلمه را مي گذاريم تا با شعله زياد به جوش بياد و بلا فاصله بعد از جوش آمدن در قابلمه را بر مي داريم تا کم کم اب آن نسبتا تمام شود و کره را به آن اضافه مي کنيم تا حالت سنجاق جوش پيدا کند. در نهايت برنج کته شده را به آرامي روي آن مي ريزيم و روي آن هم کمي زعفران دم کرده مي دهيم. صبر مي کنيم حدود يک ساعت با حرارت ملايم دم بکشد، گوشت وسيب زميني برشته شوند.