نماد آخرین خبر

غذاي اصلي/ «پيراشکي تند» خوراک محبوب بندري ها

منبع
بروزرسانی
غذاي اصلي/ «پيراشکي تند» خوراک محبوب بندري ها
چاشنيک/ چي لازم دارم: خمير پيراشکي 9595 : يک بسته سوسيس خانگي : 400 گرم سيب زميني : دو عدد متوسط پياز : يک عدد رب گوجه : سه قاشق غذاخوري نمک : به ميزان لازم فلفل قرمز : به ميزان لازم روغن : به ميزان لازم چطور بپزم: سيب زميني را ريز کرده و در روغن سرخ مي کنيم. سوسيس ريز شده ، پياز خلالي شده ، رب گوجه فرنگي ، نمک و فلفل قرمز را به سيب زميني اضافه کرده و همه را به خوبي با هم تفت مي دهيم . خمير پيراشکي را از فريزر خارج کرده و مي گذاريم در زير لفاف خود از حالت انجماد خارج شود ، به طوريکه هنگام تا کردن خمير نشکند . يک تا دو قاشق غذاخوري از مواد را داخل خمير ميريزيم . با چنگال يا دست دو طرف خمير را بسته و خميرهاي آماده را در روغن سرخ کرده و يا در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتي گراد قرار مي دهيم تا خميرها طلايي شوند . نکته : مي توانيد بنا به ذائقه خود از هر کدام از طعم هاي متفاوت خمير پيراشکي استفاده نماييد .