چاشنيک/ چي لازم دارم:
خمير پيراشکي 9595 : يک بسته
سوسيس خانگي : 400 گرم
سيب زميني : دو عدد متوسط
پياز : يک عدد
رب گوجه : سه قاشق غذاخوري
نمک : به ميزان لازم
فلفل قرمز : به ميزان لازم
روغن : به ميزان لازم
چطور بپزم:
سيب زميني را ريز کرده و در روغن سرخ مي کنيم.
سوسيس ريز شده ، پياز خلالي شده ، رب گوجه فرنگي ، نمک و فلفل قرمز را به سيب زميني اضافه کرده و همه را به خوبي با هم تفت مي دهيم .
خمير پيراشکي را از فريزر خارج کرده و مي گذاريم در زير لفاف خود از حالت انجماد خارج شود ، به طوريکه هنگام تا کردن خمير نشکند .
يک تا دو قاشق غذاخوري از مواد را داخل خمير ميريزيم . با چنگال يا دست دو طرف خمير را بسته و خميرهاي آماده را در روغن سرخ کرده و يا در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتي گراد قرار مي دهيم تا خميرها طلايي شوند .
نکته :
مي توانيد بنا به ذائقه خود از هر کدام از طعم هاي متفاوت خمير پيراشکي استفاده نماييد .