نمناک/ چي لازم دارم:
کره 100 گرم
وانيل1/4 قاشق چايخوري
پودر قند55 گرم
زرده تخم مرغ 2 عدد
پودر قهوه فوري1/5 قاشق مرباخوري
آب داغ1 قاشق مرباخوري
آرد سفيد235 گرم
زمان پخت : 40 دقيقه
چطور بپزم:
ابتدا پودر قهوه را با آب داغ مخلوط کرده و مي گذاريم تا کمي سرد شود. کره ، پودر قند و وانيل را با هم مخلوط و با همزن برقي به مدت ۵ دقيقه مي زنيم ، زرده تخم مرغ را دانه دانه به مواد اضافه و با همزن مي زنيم (وقتي اولي جذب مواد شد دومين زرده را اضافه مي کنيم) قهوه سرد شده را به مخلوط مي افزاييم.
در مرحله ي بعدي آرد الک شده را کم کم اضافه و با دست هم مي زنيم تا خميري بدست بيايد (دو قاشق از آرد را کنار گذاشته و در زمان ورز دادن به خورد خمير مي دهيم) سطح صافي را آردپاشي کرده و روي آن خمير را ورز مي دهيم تا نرم شود.
سپس بين دو کيسه نايلون خمير را با وردنه به ضخامت ۳ ميلي متر پهن مي کنيم و با کاتر گرد شيريني ها را برش زده و در سيني فر چرب شده مي چينيم و در فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتيگراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقيقه قرار مي دهيم. وقتي زير شيريني قهوه کمي طلايي شد ، شيريني را از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن از سيني جدا مي کنيم و به ظرف مورد نظر منتقل مي نماييم.
دقت کنيد که براي راحتي کار مي توان داخل سيني فر را کاغذ روغني انداخته و شيريني ها روي آن قرار بدهيم.