نمناک/ چي لازم دارم: بادمجان:3 عدد متوسط گوشت چرخ کرده:300 گرم قارچ:5-6 عدد بزرگ سير:دو حبه پنير پيتزا:7-8 ورق(هر چه بيشتر باشه خوشمزه تر ميشه) آبليمو:2 قاشق غذاخوري رب گوجه:1/5 قاشق غذاخوري پياز:يک عدد متوسط نمک،فلفل،زردجوبه،آويشن سس سفيد مواد لازم براي سس آرد:2 قاشق سوپخوري(غذاخوري سر پر) کره:20 گرم شير:2 ليوان نمک و فلفل چطوري درست کنم: طرز تهيه مايه گوشتي ابتدا بادمجان ها را پوست کنده و به عرض نيم سانتي حلقه حلقه ميکنيم.بعد براي رفع تندي بادمجان،روي آن نمک بپاشيد و بعد از 15 دقيقه با آب سرد آن را بشوييد و خشک کنيد و در روغن سرخ کنيد. پياز را در روغن کمي تفت مي دهيم و بعد گوشت را اضافه کرده و وقتي کمي پخت.قارچ ورقه ورقه شده را اضافه مي کنيم و با شعله زياد،چند دقيقه تفت مي دهيم تا قارچ آب بياندازد. شعله را کم کرده و سير رنده شده،نمک و فلفل و آويشن و زردچوبه و رب را اضافه مي کنيم. طرز تهيه سس سفيد کره را آب مي کنيم.آرد را اضافه مي کنيم و مرتب هم ميزنيم تا نسوزد.کره و آرد شروع به حجم گرفتن مي کند. آن را از روي حرارت برمي داريم و شير را کم کم به آن اضافه مي کنيم.نمک و فلفل را هم اضافه مي کنيم. مي گذاريم روي حرارت که آرام آرام سس غليظ شود. طرز آماده کردن در ظرفي مناسب،بادمجان هاي حلقه شده را در يک رديف کنار هم مي چينيم.سس را 4 قسمت مي کنيم.يک قسمت را روي بادمجان ها مي ريزيم.بعد پنير پيتزا را روي سس ميريزيم. در لايه بعدي مايه گوشتي را نرتب روي مواد قبلي پهن مي کنيم.حالا سس سفيد را اضافه مي کنيم و پنيرپيتزا را مي ريزيم. محددا يک لايه بادمجانو روي بادمجان سس گوشتي و سس سفيد و در آخر پنيرپيتزا را ميريزيم. گراتن را در فر با دماي 180 درجه سانتي گراد قرار مي دهيم تا طلايي بشود. در روش بعدي که خودم استفاده کردم:گراتن را با ظرف مناسب،درون ماکروفر مي گذاريم.بعد دکمه گرم کن را 5 دقيقه ميزنيم تا پنير آب شود.بعد حدود 5 دقيقه دکمه گريل رو ميزنيم تا روي پنير طلايي بشود.(حتما بايد سر بزنيد تا روي پنير نسوزد)