نماد آخرین خبر

شيريني ها/ تهيه دسر کاراملي

منبع
بروزرسانی
شيريني ها/ تهيه دسر کاراملي
سون/ دسر کاراملي يه دسر خيلي آسون هست که با مواد کمي آماده ميشه ، به فر و کلي وسيله ي شيريني پزي نياز نداره و درعين حال اين دسر کاراملي خيلي خوشمزه ست ، اونقدي که همه عاشقش ميشند.
چي لازم داريم: بيسکويت پتي بور : ۳ بسته (بسته هاي ۱۲۵ گرمي) خامه : ۴۰۰ ميلي ليتر (۲ پاکت) کارامل : ۳ بسته شير پرچرب : ۱/۵ ليوان (يک ليوان شير گرم + نصف ليوان شير با دماي معمولي)
چطور درست کنيم: اول خامه ، پودر کارامل و نصف ليوان شير رو با هم مخلوط ميکنيم و خوب هم ميزنيم تا يکدست بشه . شير گرم رو تو يه ظرف جدا ميريزيم . حالا کار اصليمون از اينجا شروع ميشه . بيسکويت ها رو دونه دونه ميزنيم تو شير گرم و سريع بيرون مياريم (چون بيسکويت تو شير گرم سريع وا ميره) و کف ظرف مورد نظرمون ميچينيم (من چهار تا چهار تا ميزنم تو شير) وقتي يک رديف بيسکويت رو چيديم کمي از مخلوط کارامل و خامه روي بيسکويت ها ميريزيم (جوري که سطح بيسکويت ها رو بپوشونه) باز اين کار رو ادامه ميديم تا وقتي که موادمون تموم بشه . دور ظرف رو اگه کثيف شده تميز ميکنيم و بعد ميزاريمش تو يخچال تا خودشو بگيره و حسابي خنک بشه . حالا دسر کاراملي ما آماده س ت، با هر چيزي که دوست دارين ميتونين تزيينش کنيد . نکته هاي مهم جهت تهيه دسر کاراملي: براي اين دسر فقط پودر کارامل استفاده ميشه ، اون کارامل قهوه اي مايع رو تو دسر نميريزيم چون رنگ دسر رو مات ميکنه . روي آخرين لايه مقدار بيشتري از مخلوط کارامل و خامه استفاده ميکنيم چون بيسکويت رطوبت خامه و شير رو جذب ميکنه و اگه مواد کاراملي لايه آخر کم باشه بعد از سرد شدن بيسکويت ها از زير دسر مشخص ميشن و شکلش رو زشت ميکنن . اونوقت مجبورين روي دسر رو با کلي چيز ميز بپوشونين که اين خودش باز زيبايي دسر رو ميگيره . اين مقدار مواد براي يه ظرف مربع شکل به ابعاد ۲۲*۲۲ مناسبه . مدت زمان موندن تو يخچال هم ۳-۲ ساعته ، اگه مدت کمي تو يخچال بمونه دسرمون حالت شل و وارفته پيدا ميکنه و هر چه بيشتر بمونه دسر سفت تر ميشه و حالت لايه لايه اي خودش رو بهتر نشون ميده . اگه خواستين دسر رو براي روز بعد استفاده کنيد بعد از اينکه ۳-۲ ساعت تو يخچال موند روش رو سلفون بکشيد و باز بزاريد تو يخچال . شايد فکر کنيد شيريني دسر کم باشه اما اصلا فکر اضافه کردن شکر رو نکنيد چون واقعا به يه مولکول شکر اضافه هم نياز نداره . اگه خواستين از ترافل ، اسمارتيز ، شکلات سنگي و چيزهايي از اين دست واسه تزيين استفاده کنيد اونو همون موقع سرو روي دسر بريزيد چون رنگ خودشونو به دسر پس ميدن و روي دسر بد رنگ ميشه . دسر معمولا با خامه ي پر چرب درست ميشه ، همونجور که تو عکسا ديديد من از خامه ي نيم چرب استفاده کردم چون فروشنده پر چربشو نداشت، در هر حال با هر دو نوع خامه يه نتيجه رو ميگيرين . (اين نکته واسه رفع ابهام بود) و يه نکته ي خيلي مهم در دسر کاراملي : به هيچ وجه واسه درست کردن اين دسر از خامه ي خارجي استفاده نکنيد . فقط و فقط خامه ي ايراني استفاده کنيد چون خامه ي خارجي به نظر من بد مزه و غير قابل خوردن هست.