سوران/ چي لازم داريم؟ کره (نرم) 150 گرم روغن (مايع) 1 الي 2 ق.غ پودر کاري يا سس خردل (اين مورد براي رنگ زرد کره است در صورت عدم تمايل ميتوانيد حذف کنيد) 1 الي 2 ق.چ جعفري (برگ _ ريز خرد شده) 1 ق.غ ترخون (برگ_ ريز شده) 1 ق.غ سير (کامل) سير 1 بوته ليمو ترش (آب گرفته) نصف يک قاچ سس (وورسترشاير) 2 ق.چ فلفل (سياه) ميزان لازم زنجبيل (ريز رنده شده) نصف ق.چ نمک نصف ق.چ ريحان (برگ _ ريز خرد شده) 1 ق.غ آويشن نصف ق.چ چطوري بپزيم؟ همه مواد را با هم مخلوط کنيد. قسمتي از بالاي سير را مانند شکل برش دهيد و داخل سيني فر قرار دهيد. روي آن روغن زيتون و کمي نمک بريزيد. داخل فر داغ گذاشته و مدتي حدود 20 دقيقه اجازه دهيد سير ها کبابي و نرم شوند. با فشار چنگال سير ها را از پوست خارج کرده و له کنيد. اکنون با کره و مواد بالا يا مواد دلخواه خود مخلوط کنيد. سپس مايه مخلوط شده را روي کاغذ مومي بريزيد و به شکل رول در آورديد. دو سر کاغذ را محکم بپيچيد و مدتي در فريزر بگذاريد تا خود را بگيرد. در غير اينصورت در فريزر قرار دهيد و قبل از مصرف مقدار لازم را از يخچال خارج کنيد. به شکل قرص برش زده و روي استيک يا هر خوراک ديگر قرار دهيد. نکته مي توان براي اين کره فقط از سير و نمک استفاده کرد.