ميزاردور/ در خانه کره با طعم سير«کفه يا کافه دو پاري» درست کنيد!
سوران
بروزرسانی
سوران/ چي لازم داريم؟
کره (نرم) 150 گرم
روغن (مايع) 1 الي 2 ق.غ
پودر کاري يا سس خردل (اين مورد براي رنگ زرد کره است در صورت عدم تمايل ميتوانيد حذف کنيد) 1 الي 2 ق.چ
جعفري (برگ _ ريز خرد شده) 1 ق.غ
ترخون (برگ_ ريز شده) 1 ق.غ
سير (کامل) سير 1 بوته
ليمو ترش (آب گرفته) نصف يک قاچ
سس (وورسترشاير) 2 ق.چ
فلفل (سياه) ميزان لازم
زنجبيل (ريز رنده شده) نصف ق.چ
نمک نصف ق.چ
ريحان (برگ _ ريز خرد شده) 1 ق.غ
آويشن نصف ق.چ
چطوري بپزيم؟
همه مواد را با هم مخلوط کنيد.
قسمتي از بالاي سير را مانند شکل برش دهيد و داخل سيني فر قرار دهيد.
روي آن روغن زيتون و کمي نمک بريزيد.
داخل فر داغ گذاشته و مدتي حدود 20 دقيقه اجازه دهيد سير ها کبابي و نرم شوند.
با فشار چنگال سير ها را از پوست خارج کرده و له کنيد.
اکنون با کره و مواد بالا يا مواد دلخواه خود مخلوط کنيد.
سپس مايه مخلوط شده را روي کاغذ مومي بريزيد و به شکل رول در آورديد.
دو سر کاغذ را محکم بپيچيد و مدتي در فريزر بگذاريد تا خود را بگيرد.
در غير اينصورت در فريزر قرار دهيد و قبل از مصرف مقدار لازم را از يخچال خارج کنيد.
به شکل قرص برش زده و روي استيک يا هر خوراک ديگر قرار دهيد.
نکته
مي توان براي اين کره فقط از سير و نمک استفاده کرد.