عکاس خونه/ ارسالي از مريمي بانو شيريني کلاچ ميان پر (کلوچه ميان پر گيلان) دستور پخت 1: مواد لازم: آرد برنج نرم يا حرير ??? گرم روغن جامد ??? گرم پودر شکر نرم ??? گرم زرده تخم مرغ ? عدد وانيل نصف قاشق چ مواد مياني: پودر قند يک قاشق سوپخوري يک پيمانه گردوي چرخ کرده نرم پودر هل ساييده يک قاشق چ پودر جوز هندي يک قاشق چ براي تزيين رويه: تخم خرفه طرز تهيه: آرد برنج بايد بسيار نرم و مرغوب باشد. روغن را روي بخار آب به صورت غير مستقيم ذوب کنيد و سپس ? دقيقه با چنگال بهم بزنيد. زردههاي تخم مرغ را به تدريج داخل اين روغن نرم و ذوب شده اضافه کنيد و در اين بين ضمن به هم زدن پودر قند را اضافه کنيد. سپس پودر هل، جوزهندي (و اگر تمايل داريد زعفران دم کرده) را اضافه و مجددا مخلوط را چند دقيقه بهم بزنيد. اکنون آرد برنج را اضافه و باز آرام بهم بزنيد که خميري يکدست داشته باشيد. مواد مياني را با يکديگر مخلوط کنيد و کنار بگذاريد. از خمير شيريني برنجي به اندازه يک گردو برداريد و آن را در کف دست به صورت دايره کوچکي در آوريد و به اندازه يک قاشق چ از مواد مخلوط شده مياني، در مرکز دايره قرار دهيد. اکنون با قلب نان برنجي يا با ته يک قيف ماسوره خامه پاش يا با يک انگشتانه خياطي روي خمير را فرم دهيد و گل بيندازيد و در سيني چرب شده يا روي کاغذ شيريني که کف سيني قرار دارد بگذاريد. مقدار کمي تخم خرفه روي شيرينيها بپاشيد. فر را روشن کرده و روي
??? درجه تنظيم کنيد. سيني را در وسط پنجره فر قرار داده و به مدت ?? دقيقه اجازه دهيد تا پخته شوند. رنگ زير شيرينيها نبايد تيره شود "مخاطبان گرامي آخرين خبر؛ براي ارسال تصاوير؛ لطفا در صفحه عکاسخونه؛ آيکون دوربين در بالاي صفحه را انتخاب نموده و تصوير خود را ارسال فرماييد."