آخرين خبر/
چي لازم دارم:
نان پيتا (مديترانهاي) به تعداد لازم
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
جعفري ريز خردشده ۱۰۰ گرم
پياز ۱ عدد
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
روغن مايع مخصوص سرخکردني مقداري
مواد لازم براي تهيه سس کباب لقمه لبناني :
گوجه فرنگي ۴ عدد
پياز ۱ عدد
سير ۲ حبه
نمک و فلفل به ميزان لازم
زردچوبه و ادويه کاري مقداري
روغن مقداري
چطوري درست کنم:
پياز را پوست کنده و با رنده ريز رنده کنيد. کاسهاي آماده کنيد، پياز را در آن بريزيد و با گوشت چرخکرده مخلوط کنيد.
نمک، فلفل، زردچوبه و جعفري خردشده را اضافه کرده و با گوشت و پياز خوب ورز دهيد.
مقداري روغن در تابه ريخته، روي حرارت ملايم بگذاريد. از مايه گوشت مقداري برداشته و در دست همانند شکل فرم دهيد و بعد در روغن سرخ کنيد.
همه مايه را به همين صورت فرم داده و در روغن سرخ کنيد. وقتي هر دو طرف کبابهاي لقمهاي سرخ شدند آنها را از روغن درآورده ، کنار بگذاريد.
حالا سس را آماده کنيد. براي اين منظور گوجهفرنگي را به همراه سير و پياز داخل مخلوطکن ريخته و به شکل پوره درآوريد. نمک ، فلفل، زردچوبه و ادويه کاري را هم اضافه کنيد.
حالا مواد سس را با مقدار کمي روغن در تابهاي ريخته و روي حرارت به مدت ۵ دقيقه تفت دهيد تا آب گوجه فرنگي ها بخار شود.
سس آماده را روي يک نان پيتا بماليد و به تعداد دلخواه از کبابهاي آماده روي نان بگذاريد، سپس با کمي پياز و جعفري تزئين کرده، سرو کنيد.
با کانال تلگرامي آخرين خبر همراه شويد telegram.me/akharinkhabar