نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

نکات درگوشي براي آشپزهاي جوان

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی
نکات درگوشي براي آشپزهاي جوان
آخرين خبر/ چاره غذاي شور: 1. براي برطرف کردن شوري غذا مي توانيد از سيب زميني، سرکه، آبليمو و قند يا شکر کمک بگيريد.استفاده از اين مواد بستگي به نوع غذا دارد.اگر غذا، آبگوشت، سوپ يا تاس کباب است از سيب زميني استفاده کنيد.اگر غذا بدون سيب زميني است، سيب زميني را داخل آن قراردهيد و پس از پخته شدن سيب زميني و بر طرف شدن شوري غذا، آن را خارج کنيد.روش ديگر: يک قاشق سرکه يا آبليمو به همراه يک قاشق شکر به غذاي شور بيفزاييد. 2. براي رفع شوري غذا بايد تکه اي قند را در ميان غذا قرار دهيد و 20 ثانيه صبر کنيد. قند، نمک اضافي غذا را مضمحل مي کند. 3. اگر تاسکباب يا سوپ شور شد يک عدد سيب زميني خام و پوست کنده را به آن اضافه کنيد و به مدت ده دقيقه در غذا بجوشانيد تا شوري غذا را به خود جذب کند. 4. راه ديگر اضافه کردن يک قاشق سرکه است. 5. همچنين مي توانيد يک اسفنج طبيعي (اسفنج داروخانه اي) را درون غذا به مدت10 دقيقه بيندازيد، اسفنج شوري غذا را به خود جذب مي کند. 6. قرار دادن يک عدد قاشق نقره اي درون ظرف غذا باعث جذب شوري غذا مي شود. چاره غذاي شيرين: براي از بين بردن شيريني اضافي غذا مي توانيد کمي نمک يا يک قاشق سرکه به آن اضافه کنيد تا شيريني آن را خنثي کند. پف کردن املت اگر ميخواهيد املت شما پف کند و پوک تر شود قبل از زدن تخم مرغ ، مقدار نوک انگشت به آن نشاسته ذرت اضافه کنيد. پف کردن سفيده تخم مرغ هرچه سرد تر باشه هنگام زدن کمتر پف خواهد کرد . براي اينکه تخم مرغ ها بيشتر پف کنند ، آنها را کمي خارج از يخچال نگهداريد و موقع زدن کمي نمک بزنيد تا بهتر و زودتر پف کنند . برنج سفيدتر هنگام پختن برنج براي آبکشي ، کمي آبليمو به آب آن اضافه کنيد تارنگ دانه هاي برنج سفيد تر شود . پختن پاستا و ماکاروني ماکاروني و تمام پاستاها را در آب نمک و يا درمخلوط آب و کمي روغن بپزيد تا بهم نچسبند . ترد شدن سيب زميني سرخ شده براي ترد شدن سيب زميني سرخ شده ، در ظرف بزرگي آنها را سرخ کنيد تا روي هم انباشته نشوند و خوب برشته سرخ شوند . پختن کلم بنفش براي پختن کلم بنفش کمي به آب آن سرکه اضافه کنيد . سپس در انتها نمک و کمي شکر بزنيد . با کانال تلگرامي آخرين خبر همراه شويد telegram.me/akharinkhabar