آخرين خبر/
مواد لازم
200 گرم بيسکويت پتي بور
200 گرم پنير خامه اي
200 گرم خامه پاستوريزه
100 گرم کره
1 قاشق چايخوري وانيل
1 ليوان سرخالي شکر
1 بسته پودر ژله آناناس يا آلوورا
1/2 ليوان آبجوش
1 بسته ژله آلبالو ، پرتقال ، کيوي.........(از هر کدام يک بسته)
دستور پخت
ابتدا هرکدام از ژله ها را جداگانه در يک ليوان آبجوش بن ماري کرده ، در ظرف هاي جداگانه در يخچال بگذاريد تا خودش را بگيرد. سپس از قالب درآورده و مکعبي برش بزنيد .
بيسکويتها را پودر کرده و با کره اي که در دماي اتاق نرم شده ، مخلوط کرده تا حالت شني پيدا کند .
کف ظرف يا قالب کمربندي بيسکويت را ريخته و با فشار دست و يا گوشت کوب فشرده کرده و ساعتي در فريزر بگذاريد.
پنير و خامه را با همزن مخلوط کرده ، شکر و وانيل را هم اضافه کنيد و مجددا” هم بزنيد.
يک بسته ژله آلوه ورا را در نصف ليوان آبجوش بن ماري کنيد . وقتي خنک شد به مخلوط پنير اضافه کنيد.
تکه هاي ژله رنگي را روي بيسکويت هاي فشرده شده ريخته و به آرامي مخلوط پنير را روي آن بريزيد.
قالب چيز کيک را ۳ ساعت در يخچال گذاشته ، سپس با خامه و تکه هاي ژله تزئين کرده و سرو مي نمائيد .
با کانال تلگرامي آخرين خبر همراه شويد telegram.me/akharinkhabar