نماد آخرین خبر

غذاي ملل/ دست‌پيچ مکزيکي

منبع
همشهري آنلاين
بروزرسانی
 غذاي ملل/ دست‌پيچ مکزيکي
همشهري آنلاين/ مکزيکي‌‌ها براي درست کردن دست‌پيچ، از نان‌هاي تورتيلا – که به صورت آماده در سوپرمارکت‌هايشان به فروش مي‌رسند – استفاده مي‌کنند ولي با توجه به اينکه اين نوع نان در کشور ما وجود ندارد، شما مي‌توانيد از نان لواش‌هاي بريده و بسته‌بندي استفاده کنيد. در ضمن با توجه به اينکه اين غذا به کشور مکزيک تعلق دارد،‌طبيعي است که غذايي تند باشد ولي شما مي‌توانيد ميزان فلفل را براساس ذائقه‌تان کم کنيد. براي 5 دست پيچ چي لازم دارم؟ - ۵ برش نان لواش بسته‌بندي - ۷۵گرم پنير چدار (رنده شده) ● مواد لازم داخل دست‌پيچ: - ۷۵گرم، اسفناج - ۲ قاشق سوپ‌خوري، روغن مايع - ۸ عدد ذرت ريز کنسروي (خرد شده) - ۲۵ گرم، نخود فرنگي کنسرو شده - يک عدد فلفل دلمه‌اي (خرد شود) - يک عدد هويج (نگيني خرد شود) - يک عدد تره فرنگي (خرد شود) - دو حبه سير (له شود) - يک عدد فلفل قرمز تند (خرد شود) - نمک و فلفل سياه به مقدار لازم براي سس چي لازم دارم؟ - ۳۰۰ گرم يا يک و يک‌چهارم پيمانه گوجه فرنگي (له شده و از صافي عبور داده شود) - ۲ پره موسير (خرد شود) - يک حبه سير - ۳۰۰ ميلي‌ليتر يا يک و يک‌چهارم پيمانه آب مرغ - يک قاشق چاي‌خوري، پودر قند يا شکر - يک قاشق چاي‌خوري، پودر فلفل قرمز چه طور بپزم؟ ۱) ابتدا برگ‌هاي اسفناج را خرد کرده و به مدت ۵دقيقه در مقدار کمي آب بپزيد. سپس آنها را آبکشي کرده و با انگشتان دست آنها را فشار دهيد تا آب اضافي‌شان گرفته شود. ۲) روغن را در تابه‌اي بريزيد و نخود فرنگي، ذرت، فلفل‌دلمه‌اي، هويج،‌سير و تره فرنگي خرد شده را اضافه کنيد و مدت ۳ الي ۴ دقيقه تفت دهيد؛سپس اسفناج پخته را به همراه نمک و فلفل به مخلوط فوق بيفزاييد و کمي تفت دهيد. ۳) از طرف ديگر همه مواد لازم سس را در تابه‌اي بريزيد و روي شعله زياد اجاق گاز قرار دهيد تا به جوش آيد. مواد را مرتب هم بزنيد تا نسوزد. براي پختن و آماده شدن اين سس،‌۲۰دقيقه زمان لازم است. در واقع سس بايد غليظ شود. ۴) هر يک از نان‌ها را در يک سيني پهن کرده و با توجه به تعداد نان مواد آماده شده براي داخل دست پيچ را به چند قسمت تقسيم کنيد و هر قسمت را روي هر يک از نان‌ها بريزيد و آنها را لوله کنيد و داخل يک پيرکس مستطيلي‌شکل که با کمي روغن چرب شده است، بچينيد؛ به صورتي که قسمت روي هم آمده دست‌پيچ‌ها در زير قرار گيرد. ۵) وقتي که همه دست‌پيچ‌ها را در ظرف چيديد، سس را روي آنها بريزيد و پنير را نيز روي سس بپاشيد. حالا پيرکس را به مدت ۲۰دقيقه در داخل فر با حرارت ۱۸۰درجه سانتي‌گراد يا ۳۵۰درجه فارنهايت يا شماره۴ قرار دهيد تا مواد پخته شده و پنير روي آن نيز آب شود. حالا دست‌پيچ‌ها آماده سرو است. با کانال تلگرامي آخرين خبر همراه شويد telegram.me/akharinkhabar