چگونه/ اين سوپ بسيار آسان، مناسب شب هاي زمستان و پر از ويتامين A است. مقدار مواد غذايي اين دستور براي درست کردن سوپ براي 8 نفر مناسب است.
چي لازم دارم:
روغن کانولا 1 قاشق غذاخوري
پياز بزرگ 1 عدد
هويج بزرگ 2 عدد
سير 2 حبه
سيب زميني شيرين بزرگ 2 عدد
سيب زميني معمولي متوسط 1 عدد
آب 6 پيمانه
کنسرو 550 گرمي ذرت + مايع آن 1 قوطي
نمک 1 قاشق چايخوري
فلفل سياه تازه مقداري
2 قاشق چايخوري زنجبيل تازه رنده شده يا
2 قاشق غذاخوري گشنيز تازه خرد شده اختياري
چطور بپزم:
مواد را آماده کنيد. سبزيجات را پوست بکنيد و به اندازه مناسب خرد کنيد.
پياز ها را که درشت خرد کرده ايد در روغن سرخ کنيد تا طلايي شود.
هويج را اضافه کنيد و سرخ کردن را ادامه دهيد تا هويج ها ترد شوند.
زماني که ديديد هويج ها نزديک ترد شدن هستند سير خرد شده را اضافه کنيد.
سيب زميني شيرين، سيب زميني معمولي، ذرت (همراه با مايع) و آب را اضافه کنيد.
به عنوان چاشني نمک و فلفل سياه را اضافه کنيد.
بگذاريد آهسته بجوشد تا زماني که مواد ترد شوند.
از يک همزن دستي استفاده کنيد و مواد را پوره کنيد تا صاف شود. براي اينکه سوپ يکدست تري داشته باشيد مي توانيد از گوشت کوب استفاده کنيد.
نکات و هشدارها
براي درست کردن سوپ مراکشي 2 قاشق چايخوري زنجبيل تازه رنده شده و 2 قاشق غذاخوري گشنيز تازه خرد شده را اضافه کنيد.
براي يک نسخه لبنياتي: 2 فنجان شير را جايگزين آب کنيد و براي مزه دار کردن ماست ترش اضافه کنيد. سرد آن هم طعم بسيار عالي اي دارد!
سير خرد شده را براي جلوگيري از سوختن آن، هنگامي که هويج ها در حال پختن هستند سرخ کنيد.
با کانال تلگرامي آخرين خبر همراه شويد telegram.me/akharinkhabar