برترين ها/ برخورد افراد با خرمالو دو مدل است؛ يک سري عاشق اين ميوه هستند، عده ديگر حاضر نيستند به آن لب بزنند.اگر شما از دسته اول هستيد،مطمئنا عاشق کيک آن هم مي شويد. اين کيک را فقط همين فصل مي توانيد درست کنيد پس فرصت را از دست ندهيد.
چي لازم دارم:
2عدد تخممرغ
2 پيمانه آرد الک شده
2 /1 پيمانه شکر
2 /1 پيمانه روغن مايع
1 پيمانه خرمالوي لهشده
3 /1 پيمانه مغز گردوي خرد شده
2 ق چ بيکينگپودر
2 /1ق چ پودر جوز هندي
2 /1 ق چ نمک
چطور بپزم:
1. فر را با دماي 180 درجه سانتيگراد روشن کنيد تا گرم شود. در يک ظرف مناسب شکر، تخممرغ وکمي نمک بريزيد و با همزن برقي آنها را خوب بزنيد. روغن مايع را هم اضافه کنيد و به هم زدن ادامه دهيد. اين مواد را حدود 3 دقيقه باهمزن برقي بزنيد.
2. آرد، بيکينگپودر و جوز هندي را باهم مخلوط کرده و سپس آنها را الک کنيد. حالا مخلوط را بهآرامي به مخلوط تخممرغ اضافه کرده و بهصورت دوراني و در يک جهت هم بزنيد.
3. خرمالوها را پوست بگيريد و آنها را له کنيد، در حدي که تکههاي آن در کيک ديده شود، سپس آن را همراه با گردوي خرد شده به مايه کيک اضافه کنيد. مواد را با ليسک بهآرامي هم بزنيد تا مايه کيک آماده شود.
4. يک قالب به قطر 20 سانت را چرب کرده و داخل آن کاغذ روغني بيندازيد. حالا مايه کيک را داخل قالب بريزيد. قالب را به مدت 40 تا 45 دقيقه در طبقه وسط فر قرار دهيد تا کيک کاملا بپزد و آماده شود.
5. وقتي کيک پخت، قالب را از فر درآورده و صبر کنيد تا کمي سرد شود، سپس کيک را از قالب درآورده و سرو کنيد.
فوتوفن
چند دقيقه قبل از اينکه شروع به پختن کيک کنيد، تخممرغها را از يخچال درآوريد تا به دماي محيط برسد.
با کانال تلگرامي آخرين خبر همراه شويد telegram.me/akharinkhabar