آخرين خبر/
چي لازم دارم:
کره 85 گرم
پودر شکر 45 گرم
تخم مرغ 2/1 عدد
قهوه 2 قاشق چايخوري
آرد الک شده 110 گرم
نمک 2 پنسه
سفيده تخم مرغ 1 عدد
پسته نگيني شده حدود 80 گرم
چطور بپزم:
فر را با دماي 175 درجه روشن کنيد. کره و پودر شکر را با همزن بزنيد تا به حالت کرم در آيد. سپس تخم مرغ و قهوه را اضافه کرده و حدود 2 دقيقه ديگر بزنيد. بعد آرد الک شده و نمک را اضافه کنيد. از خمير گلوله هاي کوچکي به اندازه گردو برداشته گلوله ها را در سفيده تخم مرغ که کمي با چنگال زده ايد و سپس در پسته بزنيد. شيريني ها را در سيني فر که کاغذ روغني انداخته ايد چيده و با ته يک ليوان که آن را در پودر قند زده ايد روي آنها فشار بياوريد. شيريني ها را به مدت 15 دقيقه در فر از پيش گرم شده بپزيد. سپس از فر خارج کرده و پس از خنک شدن از کاغذ جدا کنيد.
هنگامي که لبه هاي شيريني کمي تغير رنگ داد شيريني آماده است. اگر زمان زيادي براي پخت به اين شيريني بدهيد رنگ پسته تغيير خواهد کرد.
هر گاه در دستوري نصف تخم مرغ نياز بود تخم مرغ را ابتدا در ظرفي جداگانه هم بزنيد تا بتوانيد نصف آن را جدا کنيد.
از مغزهاي ديگر هم ميتوان در اين شيريني استفاده کرد اما با پسته رنگ آن زيبا خواهد بود.
با کانال تلگرامي آخرين خبر همراه شويد telegram.me/akharinkhabar