نماد آخرین خبر

شام/ تابحال "فلافل لبو" خورديد؟!

منبع
بروزرسانی
شام/ تابحال "فلافل لبو" خورديد؟!
پارس بانو/ چي لازم دارم: 250 گرم لبو تازه، پوست کنده و درشت رنده شده 1 عدد کنسرو نخود خشک شده 1 عدد پياز، خرد شده 75 گرم ميخک پوست کنده 1 قاشق چايخوري زيره 1 قاشق چايخوري گشنيز نمک 1 قاشق چايخوري پودر سوخاري درشت 150 گرم 1 عدد تخم مرغ 1 عدد گشنيز تازه، با ساقه روغن مواد لازم براي سرو: 200 گرم ماست پر چرب سير 1 حبه، رنده شده روغن زيتون 2 قاشق غذا خوري آب ليمو سالاد کلم گشنيز تازه تربچه ريز خرد شده خيار خرد شده چطوري درست کنم: ابتدا پياز و سير را سرخ کرده و کنار بگذاريد. 2/3 لبو ، 2/3 نخود ، پياز، زيره ، گشنيز ، نمک ، تخم گشنيز، پودر سوخاري و تخم مرغ را در غذاساز ريخته و خوب مخلوط کنيد و در آخر باقي نخود را به مواد مخلوط شده افزوده و براي چند لحظه مواد را برنيد . باقي لبوها را در کاسه اي ريخته و مواد در غذاساز را نيز با آن ترکيب کرده و با دست مواد را به شکل گلوله درآورده و در بشقابي در يخچال به مدت 3 ساعت بگذاريد . در همين زمان ماست را با سير ، آب ليمو و کمي نمک مخلوط کرده و در يخچال قرار دهيد . سپس فلافل ها را از يخچال خارج کرده و در روغن سرخ کنيد و با ماست و سالاد کلم ميل کنيد.