پارس بانو/ چي لازم دارم:
250 گرم لبو تازه، پوست کنده و درشت رنده شده
1 عدد کنسرو نخود خشک شده
1 عدد پياز، خرد شده
75 گرم ميخک پوست کنده
1 قاشق چايخوري زيره
1 قاشق چايخوري گشنيز
نمک 1 قاشق چايخوري
پودر سوخاري درشت 150 گرم
1 عدد تخم مرغ
1 عدد گشنيز تازه، با ساقه
روغن
مواد لازم براي سرو:
200 گرم ماست پر چرب
سير 1 حبه، رنده شده
روغن زيتون 2 قاشق غذا خوري
آب ليمو
سالاد کلم
گشنيز تازه
تربچه ريز خرد شده
خيار خرد شده
چطوري درست کنم:
ابتدا پياز و سير را سرخ کرده و کنار بگذاريد. 2/3 لبو ، 2/3 نخود ، پياز، زيره ، گشنيز ، نمک ، تخم گشنيز، پودر سوخاري و تخم مرغ را در غذاساز ريخته و خوب مخلوط کنيد و در آخر باقي نخود را به مواد مخلوط شده افزوده و براي چند لحظه مواد را برنيد .
باقي لبوها را در کاسه اي ريخته و مواد در غذاساز را نيز با آن ترکيب کرده و با دست مواد را به شکل گلوله درآورده و در بشقابي در يخچال به مدت 3 ساعت بگذاريد .
در همين زمان ماست را با سير ، آب ليمو و کمي نمک مخلوط کرده و در يخچال قرار دهيد . سپس فلافل ها را از يخچال خارج کرده و در روغن سرخ کنيد و با ماست و سالاد کلم ميل کنيد.