ميز اردور/ «بوراني باقلا سبز»، پيش غذاي خوشمزه خوزستاني ها
برترين ها/ چي لازم دارم: ماست ساده پر چرب 1 فنجان پياز داغ عسلي 2 قاشق سوپخوري سير 1 عدد باقلا 300 گرم گرد ليمو 1 قاشق مرباخوري شويد يا شبت 1 قاشق سوپخوري زردچوبه قدري فلفل قدري نمک قدري چطور بپزم: 1. ماست آبگرفته و کمي شل باشد، پياز سرخ شده باشد، سير خلال و سرخ شده باشد، باقلاي سبز تازه باشد. باقلاي سبز تازه را از دو پوست بيرون آورده و با مقداري نمک و آب داخل قابلمهاي در باز ميگذاريم تا پخته شود در آن را نميزنيم تا رنگ سبز آن از بين نرود مواظبيم که له نشود. 2. ماست را که مقداري از آب آن رفته است در يک ظرف ميريزيم و باقلاي پخته شده را به آن اضافه ميکنيم و کمي بهم ميزنيم سپس نمک و فلفل و مقداري شويت را داخل آن ريخته بهم ميزنيم و با پياز و سير سرخ شده و گرد ليمو روي آن را تزئين ميکنيم با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد