ايران کوک/ چي لازم دارم: فيله مرغ 1 کيلو بادمجان قلمي 10 عدد سس سفيد 3 ليوان پياز بزرگ خرد شده 1 عدد پنير پيتزا يا موزارلا 1 بسته روغن 3 قاشق پودر سير 1 قاشق چايخوري پودر آويشن 1/3 قاشق چايخوري نمک و فلفل به ميزان دلخواه چطوري بپزم: فر را تا دماي 175 درجه سانتي گراد گرم کنيد. براي تهيه گراتن بهتر است چند ساعت قبل از طبخ، فيله هاي مرغ را مکعبي ببريد و به همراه پياز خرد شده، پودر سير، آويشن، نمک و فلفل در کاسه اي بريزيد تا مزه دار شود. سپس فيله ها را بيرون بياوريد و آنها را با کمي روغن روي حرارت نسبتا بالا تفت دهيد تا کمي سرخ شوند. بادمجانها را خوب بشوئيد.(اگر تازه هستند مي توانيد آنها را با پوست استفاده کنيد.) بادمجانها را حلقه اي کنيد و در يک تابه متوسط با روغن سرخ کنيد. سپس آنها را روي حوله کاغذي بگذاريد تا روغن اضافي گرفته شود. حالا در يک ظرف پيرکس, فيله هاي تفت داده را بريزيد, روي آن کمي سس سفيد و پنير پيتزا بريزيد, يک لايه بادمجان بچينيد و دوباره سس سفيد بريزيد و با پنير پيتزا، روي گراتن را بپوشانيد. ظرف را به مدت تقريبا 30 تا 45 دقيقه در فر بگذاريد تا روي پنير طلايي شود. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد