نماد آخرین خبر

شيريني ها/ چاکلت لاوا کيکي يا کيک آتشفشان، هيجان دورهمي ها

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی
آخرين خبر/ اين کيک در ايران به کيک آتشفشان معروفه. نوعي کيک شکلاتي که توي موادش يا آرد به کار نرفته يا در حد خيلي کمي آرد داره. ويژگي اين کيک اينه که بعد از پخت وسط کيک حالت مذاب داره. براي تهيه اين کيک به قالب هاي يک نفره مخصوص اين کيک يا فنجان يا کاسه احتياج داريد. يعني اين کيک به صورت يک نفره تهيه و سرو ميشه. چي لازم دارم: کره براي چرب کردن قالب زرده تخم مرغ 2 عدد تخم مرغ 2 عدد شکر سفيد 3 قاشق غذاخوري شکلات سياه 90 گرم خرد شده کره 70 گرم پودر کاکائو 3 قاشق چاي خوري آرد 3 قاشق غذاخوري نمک يک پنسه وانيل 1/8 قاشق چاي خوري چطوري درست کنم: قالب ها را کاملا با کره چرب کنيد. تخم مرغ ها، زرده ها و شکر را با همزن خوب بزنيد تا رنگ آن روشن شده کاملا پوک و سبک شوند. شکلات را به روش #بن_ماري ذوب کنيد. کره را به شکلات ذوب شده اضافه کنيد و هم بزنيد تا با حرارت شکلات ذوب شود. مخلوط شکلات مذاب خنک شده را کم کم به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده مخلوط کنيد. پودر کاکائو را داخل مواد الک کرده مخلوط کنيد. آرد الک شده و نمک را هم اضافه کنيد در انتها وانيل را اضافه کنيد. مواد را به طور مساوي بين قالب ها تقسيم کنيد. قالب ها را به مدت 30 دقيقه داخل يخچال قرارر دهيد. فر را روي 220 درجه سانتي گراد روشن کنيد. قالب ها را داخل ظرفي قرار داده تا نيمه قالب ها داخل ظرف بزرگتر آب جوش بريزيد. کيک ها را داخل فر به مدت 15 تا 18 دقيقه بپزيد. دقت کنيد اين کيک را نبايد زياد پخت وگرنه ديگر مواد داخل آن حالت مذاب نخواهد داشت. همين که رويه کيک بسته شود کافي استِ پس از سرد شدن با چاقو دور کيک ها را از قالب جددا کنيد و لاوا کيک را داخل ظرفي برگردانيد. روي لاوا کيک را با پوددر قند تزئين کنيد. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد