ايران کوک/ گراتن بادمجان، پيش غذا يا شامي فوق العاده لذيذ و خوشمزه است که با بادمجان تهيه مي شود. ترکيب طعم بادمجان با سس مارينارا و خامه و پنير بحدي خوشمزه است که با يکبار امتحان عاشق آن خواهيد شد. چي لازم دارم: بادمجان بزرگ 2 عدد سس مارينارا 2 فنجان خامه 1/2 فنجان پنير پارمزان رنده شده 1/4 فنجان پنير موزارلا رنده شده 3/4 فنجان روغن زيتون 1 قاشق غذاخوري نمک و فلفل سياه به ميزان دلخواه جعفري يا پيازچه خرد شده مقداري براي تزيين چطور بپزم: 1-فر را روي 190 درجه سانتيگراد قرار دهيد. بادمجان ها را حلقه حلقه کنيد و با نمک، فلفل و روغن زيتون مزه دار کنيد. ماهيتابه بزرگي را روي حرارت متوسط قرار دهيد و بادمجان ها را داخل آن سرخ کنيد. در اين مرحله نيازي نيست که بادمجان ها کاملا بپزند، در حدي که کمي برشته شوند کافيست. ماهيتابه را از روي حرارت برداريد و کنار بگذاريد. 2-خامه، پنير پارمزان و کمي پيازچه يا جعفري خرد شده را در کاسه اي بريزيد و خوب هم بزنيد. به ميزان دلخواه نمک و فلفل سياه به آن اضافه کنيد. کف يک ظرف پيرکس يا ظرف مخصوص گراتن يک لايه بادمجان بچينيد. کمي از سس مارينارا را روي بادمجان ها بريزيد، روي آن نيز سس خامه اي بريزيد و روي آن کمي پنير موزارلا بپاشيد. دوباره همين مراحل را تکرار کنيد. يک لايه بادمجان، سس مارينارا، سس خامه اي و در انتها نيز باقيمانده پنير موزارلا را مي ريزيم. 3-گراتن را حدود 20 دقيقه داخل فري که از قبل گرم شده قرار دهيد تا پنير آب شود و روي گراتن برشته و طلايي شود. گراتن بادمجان را از فر خارج کنيد و 15 دقيقه اجازه دهيد خنک شود. سپس روي آن را با پيازچه يا جعفري خرد شده تزيين کنيد و بعد اين گراتن خوشمزه و لذيذ را همراه با عزيزانتان نوش جان کنيد. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد