برترين ها/ گاهي لازم است براي رمانتيک کردن فضاي خانه، دست به شيريني پزي و کيک پزي بزنيد. مثلا کيکي عاشقانه و هيجان انگيز درست کنيد و جشن کوچکِ دو نفره اي ترتيب دهيد. در اين مطلب طرز تهيه کيک قلبي عاشقانه را به شما آموزش داده ايم که پيشنهاد خوبي براي رمانتيک کردن فضا محسوب مي شود.
مواد لازم کيک اسفنجي:
تخم مرغ: 6 عدد
آرد: 120 گرم
شکر: 180 گرم
نشاسته ذرت: 50 گرم
وانيل: يک چهارم ق چ
بيکينگ پودر: يک ق چ
پودر کاکائو: 30 گرم
خامه (فرم گرفته): 30 گرم
نسکافه: يک ق چ
آب (براي حل کردن نسکافه): يک دوم پيمانه
گردو: به مقدار لازم
شکلات کريسپي: به مقدار لازم
فوندانت قرمز و سفيد: براي تزيين
طرز
تهيه:
1. زرده و سفيده تخم مرغ را جدا کنيد. سفيده ها را داخل کاسه همزن ريخته و با دور تند بزنيد تا پف کند. در اين مرحله شکر را کم کم و در چند مرحله به سفيده اضافه کنيد و همچنان با دور تند بزنيد تا سفيده کاملا پف کرده و فرم بگيرد.
2. زرده ها را به سفيده اضافه کرده و به مدت يک دقيقه بزنيد. وانيل را نيز اضافه کنيد. آرد، بيکينگ پودر، نشاسته ذرت و پودر کاکائو را با هم مخلوط کرده و روي مواد الک کنيد و به حالت دوراني با هم مخلوط کنيد.
3. ته قالب گرد 20 سانتيمتري ديوار بلند کاغذي روغني انداخته و مواد را داخل قالب بريزيد و در فر از پيش گرم شده با دماي 170 درجه سانتيگراد به مدت 40 دقيقه بپزيد. پس از سپري شدن مدت زمان ذکر شده تست کنيد که يک پخته و روي آن چسبنده نباشد. سپس کيک را از فر بيرون آورده و داخل قالب خنک کنيد. ترجيحا کيک اسفنجي يک شب بماند.
4. براي آماده کردن کيک آن را از قالب جدا کرده و کاغذ کف کيک را جدا کنيد و کيک را از ارتفاع سه لايه کنيد.
5. سطح لايه اولي را با نسکافه رقيق شده مرطوب کنيد و با خامه فرم گرفته پوشانده، گردو خرشده و شکلات کريسپي را روي خامه ريخته يک لايه ديگر خامه بماليد. اين کار را بين لايه هاي ديگر نيز انجام داده و کيک را خامه کاور کنيد. سپس حدود 2ساعت در يخچال گذاشته و بعد با فوندانت سفيد کاور کنيد.
6. با فوندانت قرمز تعدادي قلب درآورده و به طور نامنظم روي کيک بچسبانيد.
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد