نماد آخرین خبر

فوت آشپزي/ با بهترين روش پخت «ميگو» آشنا شويد

منبع
سلامت نيوز
بروزرسانی
فوت آشپزي/ با بهترين روش پخت «ميگو» آشنا شويد
سلامت نيوز/ ميگو جزو آبزيان محسوب مي‌شود و برخلاف اينکه در گذشته تصور مي‌شد ميگو به دليل کلسترول بالايي که دارد مصرفش باعث افزايش کلسترول بد خون مي‌شود، بعدها مشخص شد که نوع کلسترول موجود در اين آبزي، در افزايش کلسترول بد اثربخش نيست. مقدار واحدي که براي مصرف گوشت در نظر مي‌گيريم مي‌تواند در هفته يکي دو بار به مصرف ماهي و ميگو اختصاص داشته باشد. ميگو سرشار از پروتئين است و به دليل اينکه درصد جذب پروتئين آن بسيار بالاست، گنجاندن آن به خصوص در برنامه غذايي کودکان در حال رشد مي‌تواند باعث تامين پروتئين موردنياز بدن آنها باشد. ميگوعلاوه بر اينکه از پروتئين ارزشمندي برخوردار است حاوي يد و سلنيوم است و جزو منابع خوب ويتامين D به شمار مي‌رود. براي اينکه حين پخت ارزش غذايي اين ماده خوراکي از بين نرود، بهتر است به صورت بخارپز يا کبابي تهيه شود چون چربي‌هاي آن نسبت به حرارت حساس است. استفاده از ليموترش براي مزه‌دار کردن و سبزي‌هاي‌خام و بخارپز در کنار ميگو نيز باعث افزايش ارزش غذايي دريافتي مي‌شود. ميگوهايي که در رستوران و فست‌فودي‌ها به صورت کنتاکي عرضه مي‌شود مصرفشان خيلي توصيه نمي‌شود. وقتي ميگو در روغن زياد غوطه‌ور و سرخ مي‌شود، درنتيجه از خواص و ارزش غذايي آن کاسته مي‌شود. هر چه ميگو در روغن تفت داده شود و حرارت بيشتري ببيند اسيدهاي چرب ترانس و اشباع روغن مي‌تواند براي سلامت قلب و عروق مضر باشد. بنابراين مصرف اين خوراکي در رستوران و فست‌فودي‌ها توصيه نمي‌شود و بهتر است اين ماده‌غذايي را در خانه با حداقل روغن و نمک تهيه و طبخ شود. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد