ميز اردور/ «سالاد شلغم و هويج»؛ سالاد زمستاني دشمن سرماخوردگي
بروزرسانی
آشپز باشي/ سالاد شلغم و هويج نوعي سالاد است که به راحتي تهيه ميشود و لازم نيست زمان زيادي براي تهيه آن صرف کنيد. اين سالاد کم هزينه و خوشمزه هزاران خاصيت دارد که اگر بدانيد حتما اين سالاد را در برنامه غذايي روزانهتان جاي خواهيد داد.
شلغم هميشه به عنوان ماده غذايي ضد سرماخوردگي شناخته شده است که ترکيب آن با هويج در قالب يک سالاد به پيشگيري از سرماخوردگي کمک ميکند. با خوردن اين سالاد در فصل زمستان بدن خود را در مقابل سرماخوردگي ايمن کنيد.
اين سالاد در کمترين زمان آماده مي شود و بدليل خواص بيشمار شلغم، سالادي بسيار مقوي و مفيد براي فصل زمستان است.
چي لازم دارم:
شلغم ۳ عدد متوسط
هويج ۳ عدد متوسط
جعفري خرد شده ۱/۲ فنجان
مغز تخمه کدو (اختياري) ۱/۲ فنجان
آب ليموي تازه نصف استکان
روغن زيتون ۲ قاشق غذاخوري
نمک به ميزان دلخواه
چه جوري درست ميشه:
شلغمها و هويجها را پوست بگيريد و درشت رنده کنيد. جعفريها را نيز خرد کنيد و همراه با شلغم و هويج داخل کاسه بريزيد. آب نصف يک ليمو ترش را روي سالاد بچلانيد. سپس ۲ قاشق روغن زيتون به سالاد اضافه کنيد. مغز تخمه کدو را روي سالاد بريزيد و سالاد را هم بزنيد تا مواد کاملا با هم ترکيب شوند. به ميزان دلخواه نمک اضافه کنيد و اين سالاد جديد و خوش طعم را نوش جان کنيد.
نکته:
اين سالاد را ميتوانيد تا ۴۸ ساعت در يخچال نگهداري کنيد؛ اما دقت داشته باشيد که رنگ شلغمها به مرور زمان کمي زرد ميشود. بنابراين اگر ظاهر و رنگ سالاد برايتان اهميت دارد سالاد را بلافاصله قبل از سرو آماده کنيد.