نماد آخرین خبر

غذاي ملل/ دستور تهيه «پلو تايلندي»

منبع
سوران
بروزرسانی
غذاي ملل/ دستور تهيه «پلو تايلندي»
سوران/ چي لازم دارم (براي 4 نفر): گوجه فرنگي 250گرم ميگو 250گرم (پاک کرده) پياز 1عدد رب گوجه فرنگي 1قاشق سوپخوري برنج نيم کيلو سير 3حبه نمک به ميزان لازم فلفل به ميزان لازم تخم مرغ 3عدد کره 100گرم چه جوري درست ميشه: ابتدا در ظرفي مناسب مقداري کره را داغ ميکنيم و پياز خرد شده را در آن خوب تفت ميدهيم.سپس سير ها را کوبيده و کمي نمک به آنها ميزنيم و بعد آن را به پياز اضافه ميکنيم و کمي تفت ميدهيم .زير شعله را خاموش ميکنيم و به سراغ ميگوها ميرويم.آنها را خوب ميشوييم و رگ کمر آنها را خارج کرده و در آب چند دقيقه ميجوشانيم و بعد داخل آبکش ميريزيم و در ظرفي تخم مرغ و ميگو را مخلوط کرده و در يخچال قرار ميدهيم.گوجه ها را داخل ابجوش ميريزيم و بعد از 10ثانيه خارج کرده و به راحتي پوستشان را ميگيريم و نگيني خرد ميکنيم.حالا دوباره شعله را روشن کرده و گوجه ها و رب گوجه فرنگي و ادويه را به پيازداغ اضافه ميکنيم و زير آن را کم ميکنيم تا گوجه ها بپزند.برنج را در ظرفي مناسب به مرحله آبکشي ميرسانيم و آبکش ميکنيم.حالا ميگوها را در کره سرخ کرده و به همراه ساير مواد به صورت لا به لا به برنج ميدهيم و بعد آن را دم ميکنيم . نکات: 1)مي توانيد اين پلو را به صورت کته هم درست کنيد. 2)اگر دوست داريد مواد را به صورت لا به لا قرار ندهيد و آنها را فقط روي برنج ريخته و موقع سرو جداگانه بکشيد. 3)بهتر است از گوجه گيلاسي براي اين غذا استفاده کنيد. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد