وب سايت آشپز باشي/ ماکاروني با پنير و گوجه فرنگي , واقعا ساده , خانوادگي و در عين حال کم خرج و از لحاظ تهيه مواد اوليه و طرز تهيه آسان است . بهتر است آن را به همراه سالاد با سبزيجات تازه سرو نماييد .
چي لازم دارم:
ماکاروني منحني کوچک : 225 گرم
پنير چدار , رنده شده : 175 گرم
پنير پارمزان تازه , رنده شده : 100 گرم
خرده نان سفيد : 4 قاشق غذاخوري
ريحان بازل خرد شده : 1 قاشق غذاخوري
کره يا مارگارين: يک قاشق غذاخوري و مقداري اضافه براي چرب نمودن
مواد لازم جهت تهيه سس گوجه فرنگي :
روغن زيتون : 1 قاشق غذاخوري
پياز شالوت , ريز خرد شده : 1 عدد
سير , کوبيده شده : 2 حبه
گوجه فرنگي کنسروي , خرد شده : 500 گرم
نمک : به ميزان لازم
فلفل : به ميزان لازم
چطور بپزم:
1. براي تهيه سس گوجه فرنگي , روغن را در قابلمه اي چدني حرارت دهيد . پياز شالوت و سير را به آن اضافه نموده و مدت 1 دقيقه تفت دهيد . سپس گوجه فرنگي ها و ريحان بازل را درون قابلمه ريخته و براي طعم بهتر به آن نمک و فلفل بزنيد . مواد را به مدت 10 دقيقه روي حرارت متوسط بپزيد .
2. در همين فاصله , قابلمه بزرگي حاوي آب و کمي نمک را به جوش آورده , ماکاروني را درون آن ريخته و به مدت 8 دقيقه بپزيد تا نرم شود ولي زير دندان بيايد . سپس آن را آبکشي کرده و کنار بگذاريد .
3. پنيرهاي چدار و پارمزان را در کاسه اي با هم مخلوط نموده , داخل ظرف نسوز گودي را چرب نماييد و يک سوم از سس گوجه فرنگي را کف ظرف ريخته , با يک سوم ماکاروني , روي سس گوجه و با يک سوم از مخلوط پنيرها , روي ماکاروني را بپوشانيد . براي طعم بهتر به آن نمک و فلفل بزنيد . چيدن اين لايه ها را دو بار ديگر تکرار نماييد طوري که پنير رنده شده در لايه آخر ظرف باشد .
4. خرده هاي نان و ريحان بازل را ترکيب نموده و روي لايه ي بالايي که پنير رنده شده است , به طور يکنواخت پخش نماييد . تکه هاي کره يا مارگارين را روي سطح غذا قرار دهيد و ظرف را در فري که از قبل گرم شده روي حرارت 190 درجه سانتيگراد يا 375 درجه فارنهايت و يا عدد 5 فرهاي گازي به مدت 25 دقيقه قرار دهيد تا رويه غذا طلايي شده و حباب بزند . آن را بلافاصله سرو نماييد .