نماد آخرین خبر

غذاي اصلي/ يک غذاي من درآوردي خوشمزه با «پاستا»

منبع
بروزرسانی
غذاي اصلي/ يک غذاي من درآوردي خوشمزه با «پاستا»
وب سايت آشپز باشي/ ماکاروني با پنير و گوجه فرنگي , واقعا ساده , خانوادگي و در عين حال کم خرج و از لحاظ تهيه مواد اوليه و طرز تهيه آسان است . بهتر است آن را به همراه سالاد با سبزيجات تازه سرو نماييد . چي لازم دارم: ماکاروني منحني کوچک : 225 گرم پنير چدار , رنده شده : 175 گرم پنير پارمزان تازه , رنده شده : 100 گرم خرده نان سفيد : 4 قاشق غذاخوري ريحان بازل خرد شده : 1 قاشق غذاخوري کره يا مارگارين: يک قاشق غذاخوري و مقداري اضافه براي چرب نمودن مواد لازم جهت تهيه سس گوجه فرنگي : روغن زيتون : 1 قاشق غذاخوري پياز شالوت , ريز خرد شده : 1 عدد سير , کوبيده شده : 2 حبه گوجه فرنگي کنسروي , خرد شده : 500 گرم نمک : به ميزان لازم فلفل : به ميزان لازم چطور بپزم: 1. براي تهيه سس گوجه فرنگي , روغن را در قابلمه اي چدني حرارت دهيد . پياز شالوت و سير را به آن اضافه نموده و مدت 1 دقيقه تفت دهيد . سپس گوجه فرنگي ها و ريحان بازل را درون قابلمه ريخته و براي طعم بهتر به آن نمک و فلفل بزنيد . مواد را به مدت 10 دقيقه روي حرارت متوسط بپزيد . 2. در همين فاصله , قابلمه بزرگي حاوي آب و کمي نمک را به جوش آورده , ماکاروني را درون آن ريخته و به مدت 8 دقيقه بپزيد تا نرم شود ولي زير دندان بيايد . سپس آن را آبکشي کرده و کنار بگذاريد . 3. پنيرهاي چدار و پارمزان را در کاسه اي با هم مخلوط نموده , داخل ظرف نسوز گودي را چرب نماييد و يک سوم از سس گوجه فرنگي را کف ظرف ريخته , با يک سوم ماکاروني , روي سس گوجه و با يک سوم از مخلوط پنيرها , روي ماکاروني را بپوشانيد . براي طعم بهتر به آن نمک و فلفل بزنيد . چيدن اين لايه ها را دو بار ديگر تکرار نماييد طوري که پنير رنده شده در لايه آخر ظرف باشد . 4. خرده هاي نان و ريحان بازل را ترکيب نموده و روي لايه ي بالايي که پنير رنده شده است , به طور يکنواخت پخش نماييد . تکه هاي کره يا مارگارين را روي سطح غذا قرار دهيد و ظرف را در فري که از قبل گرم شده روي حرارت 190 درجه سانتيگراد يا 375 درجه فارنهايت و يا عدد 5 فرهاي گازي به مدت 25 دقيقه قرار دهيد تا رويه غذا طلايي شده و حباب بزند . آن را بلافاصله سرو نماييد .