سوپ و آش/ سوپ اسفناج و عدس، لذيذ و مقوي
تابناک با تو/ امروز ميخواهيم شما را با روش تهيهي يک سوپ خوشمزه، آشنا کنيم. سوپ اسفناج، سوپي بسيار لذيذ و مقوي است که مواد اصلي آن را اسفناج و دال عدس، تشکيل ميدهند. براي آشنايي با مواد اوليه و طرز تهيهي اين سوپ مقوي، با ما همراه باشيد. چي لازم دارم: اسفناج: 250 گرم هويج خرد شده: 2 عدد متوسط پياز خرد شده: يک عدد متوسط دال عدس: يک پيمانه آب مرغ: 4 پيمانه گوجه فرنگي: شش عدد متوسط آب: يک دوم پيمانه روغن زيتون: يک چهارم پيمانه پودر پاپريکا: يک قاشق چايخوري سير رنده شده: سه حبه زيره: يک قاشق غذاخوري نمک و فلفل: به ميزان لازم چطور بپزم: ابتدا گوجه فرنگيها را پوست گرفته و داخل مخلوط کن ميريزيم. سپس آنها را يک دوم پيمانه آب، مخلوط ميکنيم. دال عدس را که از يک ساعت قبل، خيس کرده بوديم، آبکش ميکنيم. ظرف مناسبي را بر روي حرارت قرار ميدهيم. روغن را در آن ريخته و پياز را اضافه ميکنيم. پياز را تفت ميدهيم تا طلايي رنگ شود. هويج را به پياز اضافه ميکنيم و تفت ميدهيم. پس از آن، اسفناجها را اضافه ميکنيم و به مدت پنج دقيقه مواد را تفت ميدهيم. حالا نوبت اضافه کردن سير و آب گوجه فرنگي است. پس از اين مرحله، آب مرغ و نمک و فلفل را به همراه دال عدس به مواد قبلي اضافه ميکنيم. مواد را مخلوط ميکنيم و صبر ميکنيم تا جا بيفتد. اگر سوپ ما غليظ شد، کمي آب به آن اضافه ميکنيم. اين سوپ با آبليمو سرو ميشود. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد