غذاي اصلي/ کوکوي سيب زميني و فلفل دلمه؛ جديد و بسيار ساده
هنر آشپزي/ يکي از غذاهايي که وقتي زمان کافي براي آشپزي نداريم و يا وقتهايي که به قول معروف حس و حال آشپزي نيست، کوکو گزينه ايست که ممکن است ذهنمان را به خود مشغول کند. به کمک شما شتافته ايم و ميخواهيم نوعي کوکوي جديد و خيلي ساده را به شما آموزش دهيم. چي لازم دارم: 2/ 1پيمانه پيازچه خرد شده 2 پيمانه سيب زميني پخته و خرد شده 2/1پيمانه فلفل دلمه اي رنگي 1 ق س پوره سير به ميزان لازم نمک و فلفل به ميزان لازم زعفران محلول در آب 5 عدد تخم مرغ به ميزان لازم روغن چه جوري درست ميشه: 1. ابتدا فر را با دماي 175 درجه سانتي گراد روشن کنيد تا گرم شود. در يک ظرف مناسب تخم مرغ ها را با زعفران، نمک وفلفل خوب مخلوط کنيد، سپس پوره سيررا همراه پيازچه، سيب زميني و فلفل دلمه اي خرد شده اضافه کرده ، مواد را خوب با هم مخلوط کنيد. 2. اکنون قالب مورد نظرتان را چرب کنيد. مواد را داخل قالب ريخته و آن را به مدت نيم ساعت داخل فرقرار دهيد تا کوکو آماده شود. بعد از اينکه کوکو آماده شد، قالب را از فر درآوريد و صبر کنيد تا کمي خنک شود، سپس کوکو را برش زده ، سرو کنيد. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد