پنکيک آلماني، پيشنهاد صبحانه براي کوچولوهاي خوش خواب
آخرين خبر/ پنکيک آلماني ترکيبي است از تخم مرغ، آرد، شکر و شير، که آن را در تابه ي چدني و در فر مي پزند. چي لازم دارم: کره ۳ قاشق غذاخوري تخم مرغ ۳ عدد بزرگ شير ۳/۴ پيمانه آرد ۱/۲ پيمانه نمک ۱/۴ قاشق چاي خوري وانيل ۱/۸ قاشق چاي خوري شکر ۱/۴ پيمانه آبليمو ۱ قاشق غذاخوري نکاتي در رابطه با تهيه ي پنکيک آلماني: ۱- به يک چهارم پيمانه به علاوه ي ۱ قاشق غذاخوري شکر نياز داريد. ۲- مي توانيد پنکيک را به همراه عسل، مربا و يا ميوه ي دلخواهتان ميل کنيد. چطور بپزم: ۱- فر را با حرارت ۲۲۰ درجه سانتي گراد گرم کنيد. در ماهيتابه ي چدني يا ماهيتابه اي نچسب روي حرارت متوسط، ۲ قاشق غذاخوري کره را آب کنيد و کنار بگذاريد. ۲- در مخلوط کن، تخم مرغ ها را با شير، آرد، نمک، وانيل و يک چهارم پيمانه شکر ترکيب کنيد. مواد را براي حدود ۱ دقيقه تا زماني که پفدار شوند، بزنيد. ۳- خمير را در ماهيتابه بريزيد و آن را براي حدود ۲۰ دقيقه تا پف کند و کمي قهوه اي شود، در فر بپزيد. ۴- آن را از فر خارج کنيد و سريع مقداري کره (به دماي اتاق) در چند نقطه روي آن بگذاريد، ۱ قاشق غذاخوري شکر و مقداري آبليمو روي آن بپاشيد و ميل کنيد. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد