نماد آخرین خبر

سوپ و آش/ سوپ برگ مو؛ لذيذ و چربي‌سوز

منبع
تابناک با تو
بروزرسانی
سوپ و آش/ سوپ برگ مو؛ لذيذ و چربي‌سوز
تابناک با تو/ امروز براي شما روش تهيه‌ي يک نوع سوپ چربي‌سوز را قرار داده‌ايم. در اين سوپ، از برگ مو يا درخت انگور استفاده شده است. براي آشنايي با روش تهيه و مواد اوليه‌ي تهيه‌ي اين سوپ، با ما همراه باشيد. چي لازم دارم: برگ انگور: 15 عدد گشنيز يا جعفري خرد شده: دو قاشق غذاخوري روغن زيتون: 4 قاشق سوپخوري فلفل قرمز بزرگ: يک عدد پياز بزرگ: يک عدد آب گوشت يا مرغ: 5 پيمانه نمک: يک قاشق چايخوري فلفل سياه: نصف قاشق چايخوري نصف يک گل کلم متوسط برنج خام: دو سوم پيمانه سرکه‌ي سيب يا انگور: نصف پيمانه چطور بپزم: برگ‌هاي انگور را شسته به مدت نيم ساعت داخل آب قرار مي‌دهيم و سپس آنها را درشت، خرد مي‌کنيم. فلفل قرمز را به شکل بسيار ريز، خرد مي‌کنيم. پياز را نيز نگيني خرد مي‌کنيم. روغن را در ظرفي ريخته روي حرارت قرار مي‌دهيم سپس پياز و فلفل را به آن افزوده و تفت مي‌دهيم تا کاملا پيازها نرم شوند. سرکه را به همراه آب گوشت يا مرغ و برگ انگورهاي خرد شده، به پياز اضافه مي‌کنيم و صبر مي‌کنيم تا به دماي جوش برسد. گل کلم‌ها را خرد کرده و به همراه برنج شسته شده، نمک و فلفل و گشنيز، به سوپ اضافه مي‌کنيم. حرارت را کم کرده و در ظرف را قرار مي‌دهيم پس از گذشت نيم ساعت تا 45 دقيقه، سوپ ما آماده است. همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در ايتا https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5 آخرين خبر در آي گپ https://igap.net/akharinkhabar آخرين خبر در ويسپي http://wispi.me/channel/akharinkhabar آخرين خبر در بله https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره