تابناک با تو/ امروز براي شما روش تهيهي يک نوع سوپ چربيسوز را قرار دادهايم. در اين سوپ، از برگ مو يا درخت انگور استفاده شده است. براي آشنايي با روش تهيه و مواد اوليهي تهيهي اين سوپ، با ما همراه باشيد.
چي لازم دارم:
برگ انگور: 15 عدد
گشنيز يا جعفري خرد شده: دو قاشق غذاخوري
روغن زيتون: 4 قاشق سوپخوري
فلفل قرمز بزرگ: يک عدد
پياز بزرگ: يک عدد
آب گوشت يا مرغ: 5 پيمانه
نمک: يک قاشق چايخوري
فلفل سياه: نصف قاشق چايخوري
نصف يک گل کلم متوسط
برنج خام: دو سوم پيمانه
سرکهي سيب يا انگور: نصف پيمانه
چطور بپزم:
برگهاي انگور را شسته به مدت نيم ساعت داخل آب قرار ميدهيم و سپس آنها را درشت، خرد ميکنيم. فلفل قرمز را به شکل بسيار ريز، خرد ميکنيم. پياز را نيز نگيني خرد ميکنيم.
روغن را در ظرفي ريخته روي حرارت قرار ميدهيم سپس پياز و فلفل را به آن افزوده و تفت ميدهيم تا کاملا پيازها نرم شوند. سرکه را به همراه آب گوشت يا مرغ و برگ انگورهاي خرد شده، به پياز اضافه ميکنيم و صبر ميکنيم تا به دماي جوش برسد. گل کلمها را خرد کرده و به همراه برنج شسته شده، نمک و فلفل و گشنيز، به سوپ اضافه ميکنيم. حرارت را کم کرده و در ظرف را قرار ميدهيم پس از گذشت نيم ساعت تا 45 دقيقه، سوپ ما آماده است.
همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد:
آخرين خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرين خبر در ايتا
https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5
آخرين خبر در آي گپ
https://igap.net/akharinkhabar
آخرين خبر در ويسپي
http://wispi.me/channel/akharinkhabar
آخرين خبر در بله
https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT
آخرين خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar
بازار