برترين ها/ نبايد کيک بادام را تا قبل از اين که با شربت عسل جلا داده شود, از فر درآورد. بگذاريد تا زمان سرد شدن شربت به تدريج در بافت کيک, نرم بماند.
چي لازم دارم:
کره مارگارين , نرم شده : 150 گرم
شکر قهوه اي نرم : 50 گرم
آرد بکينگ پودردار : 175 گرم
بکينگ پودر : 1 قاشق چاي خوري
عسل بدون موم : 2 قاشق غذاخوري
شير : 4 قاشق غذاخوري
تخم مرغ : 2 عدد
بادام پرک شده : 50 گرم
مواد لازم جهت تهيه شربت:
عسل بدون موم : 150 ميلي ليتر
آب ليمو : 2 قاشق غذاخوري
چطور بپزم:
1. قالب کيک گردي به قطر 18 سانتي متر را چرب نموده و کف آن کاغذ روغني بياندازيد .
2. در يک کاسه بزرگ مارگارين , شکر قهوه اي , تخم مرغ ها , آرد , بکينگ پودر , شير و عسل را با هم مخلوط نماييد و به مدت يک دقيقه با قاشق چوبي آن ها را هم بزنيد تا تمام مواد کاملا ترکيب گردند.
3. مخلوط آماده شده را با قاشق درون قالب کيک ريخته و با پشت قاشق يا چاقو روي آن را صاف نماييد و ورقه هاي بادام را روي آن بپاشيد .
4. قالب را در فري که از قبل گرم شده روي حرارت 180 درجه سانتيگراد يا 350 درجه فارنهايت و يا عدد 4 فرهاي گازي به مدت 50 دقيقه قرار دهيد تا زماني که کيک خوب پف نمايد و اگر يک سيخ را وسط کيک فرو ببريد , مواد کيک به آن نچسبند .
5. در همين فاصله , شربت را آماده نماييد . عسل و آب ليمو را درون يک شير جوش کوچک مخلوط نموده و به مدت 5 دقيقه حرارت دهيد تا بجوشد و شربت به غلظتي برسد که پشت قاشق بچسبد .
6. به محض اين که کيک را از فر بيرون آورديد , شربت را روي آن بريزيد و بگذاريد شربت به وسط کيک نفوذ نمايد .
7. حداقل به مدت 2 ساعت بگذاريد کيک خنک شود , سپس آن را برش بزنيد .
توصيه سرآشپز:
تنوعي از عسل هايي با طعم هاي مختلف را براي شربت جلا دهنده روي کيک امتحان نماييد تا طعم مورد علاقه تان را پيدا نماييد.
همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد:
آخرين خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرين خبر در ايتا
https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5
آخرين خبر در آي گپ
https://igap.net/akharinkhabar
آخرين خبر در ويسپي
http://wispi.me/channel/akharinkhabar
آخرين خبر در بله
https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT
آخرين خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar
بازار